Skip to main content

Second Football Shirts rabatkoder i September 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Second Football Shirts rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Spar 5%

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Second Football Shirts


Second Football Shirts er en virksomhed beliggende i Danmark, som har specialiseret sig i salg af vintage og brugte fodboldtrøjer, der tilbagebringer minder om de gode gamle dage. Med et stort udvalg, bestående af trøjer båret af ikoner som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Ronaldinho, giver Second Football Shirts dig muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fra fortiden - en æra præget af spænding og action.

Virksomheden blev grundlagt den 15. juli 2020 af Joakim. Senere, i marts 2023, kom Johan med ombord for at styrke teamet. Visionen bag Second Football Shirts er at hjælpe så mange fodboldfans som muligt med at finde netop den trøje, der vækker minder og glæde – alt sammen fordi de brænder for sporten.

Hos Second Football Shirts er autenticitet en absolut topprioritet - her er det kun ægte og originale trøjer, der bliver solgt. Det sikrer dig imod eventuelle fupnumre og understreger samtidig virksomhedens store fokus på ægtheden i deres produkter. For Joakim handler det nemlig ikke kun om forretningsmodellen – det er også personligt. Han har nemlig selv en kæmpe samling af Ronaldo-trøjer fra hver eneste sæson i hans karriere.

Med en dyb kærlighed til fodboldens historie og et ønske om at tackle de miljømæssige udfordringer, håber Second Football Shirts på at kunne dele sin passion med fans over hele verden - heriblandt dig.

Second Football Shirts og rabatkoder


Du kan finde en lang række forskellige rabatter gennem diverse kupon- og rabatsider eller direkte via Second Football Shirts' egne kanaler. Det gør det nemt for dig at spare penge på dit næste køb.

Derudover fejrer Second Football Shirts også store fodboldbegivenheder med specielle promoveringer, hvor du har mulighed for at købe udvalgte trøjer med en særlig rabat under VM eller EM turneringer.

Hos Second Football Shirts modtager nye kunder ofte et introduktionstilbud, som giver en attraktiv prisnedsættelse på den første ordre. Alt i alt sørger ASOS for konstant at engagere sine kunder med modebevidste shoppere med attraktive deals og rabatkoder.

Derudover kan du ved særlige lejligheder støde på flash-salg eller begrænsede tidsbaserede koder – så hold øje med siden, så du ikke går glip af nogle gode tilbud.

Få rabat på Second Football Shirts med Savier


Når du shopper efter fodboldtrøjer og har fundet nogle vintage modeller eller de nyeste sæt, du gerne vil købe, kan Savier hurtigt blive din bedste ven i jagten på rabatter. I stedet for at skulle lede efter rabatkoder og indtaste dem ved checkout, sørger Savier nemlig for alt det hårde arbejde.

Saviers teknologi scanner nettet tyndt for de mest aktuelle og værdifulde rabatkoder til netop de trøjer, du gerne vil købe – lige nu. Og når tiden er kommet til at afslutte dit køb, skal du bare aktivere Savier med et enkelt klik. Derefter tester assistenten hurtigt hver enkelt kode i baggrunden og finder den bedste rabatkode til dig – nemmere bliver det ikke!

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓