Skip to main content

Om Savier

Velkommen til Savier! Vi er Danmarks nye, smarte shopping værktøj. Betragt mig som din bedste ven, når det kommer til at handle online. 

Vores mission er simpel: At gøre online shopping til en billigere, nemmere og sikrere for alle. 

Vi ønsker at fjerne alt besværet og usikkerheden, der ofte følger med at handle på nettet, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at finde de produkter, du elsker.

Visionen er, at blive forebrugernes foretrukne teknologi, når det kommer til shopping. Vi ønsker ikke blot at spare penge for vores brugere, men blive din digitale kompagnon der generelt hjælper dig med at få mere for pengene. Det rette produkt, til dine behov, til den rette pris.  

Med Savier skal fremtidens online shopping være lig med problemfri shopping. 

Hvad de vigtigste fordele med Savier?

Slip for besværet med rabatkoder

Kender du det, når du (oftest uden held) leder efter en rabatkode, der virker? Det behøver du ikke mere. Savier klarer det for dig og finder de koder, der rent faktisk giver dig en besparelse.

Få mest for pengene

Hvorfor betale overpris? Saver giver dig et lille tip, hvis det du er ved at købe kan findes billigere et andet sted. Så du er sikker på altid at gøre en god handel.

Shop sikkert online

Nettet kan være en jungle, men med Savier ved din side er du i sikre hænder. Vi advarer dig, hvis en webshop ser skummel ud, så du kan handle trygt og sikkert. Generelt, holder vi dig up to date med webshoppens anmeldeser og troværdighed.

Fås på både Safari og Chrome

Savier virker på følgende enheder/systemer: 

 • Safari (iPhone)
 • Safari (iPad) 
 • Google Chrome (til din computer) 

Vi har en løsning på Microsoft Edge og Firefox på vej inden længe. Send os en mail, hvis du vil have besked, når det er live. 

Partnerskaber og annoncer 

Vi værdsætter gennemsigtighed og ønsker at være åbne omkring, hvordan vi tjener penge. Vores primære mål er at hjælpe dig med at spare penge og shoppe sikkert, og vi vil aldrig henvise dig til en tjeneste eller et produkt, som vi ikke selv står inde for.

Annonceindtægter er nødvendige for at vi kan fortsætte med at udvilke og vedligeholde Savier og tilbyde det gratis til de danske forbrugere. Annoncerne består dels i partnerskaber med prissammenligningstjenester som Pricerunner,og dels i affiliate samarbejder med forskellige webshops. Det betyder, at vi har mulighed for at henvise dig til annoncører via et reklamelink, hvor vi tjener en mindre kommission, hvis du vælger at foretage et køb eller benytte en service.

Dette påvirker ikke vores prissammenligning, rabatkodefunktion eller svindelsdetektor. 

Selvom vi har et kommercielt samarbejde med nogle partnere, er det vigtigt for os at understrege, at kvaliteten af de produkter og tjenester, vi anbefaler, altid vil være i fokus. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere og sørger for, at de lever op til vores standarder. 

Tak fordi du valgte os 

Vi er her for at gøre din online shopping så let og økonomisk som muligt. Tak for at du har valgt Savier som din go-to shoppingmakker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at spare penge og shoppe sikkert!

Tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål, eller hvis du oplever fejl på 

Eller via nedenstående kontaktformular: 

  Hvem står bag? 

  Savier er udviklet og ejet af

  Obsidian Media Aps
  CVR: 40483667 

  Bødker Balles Gård 15B

  8000 Aarhus C

  kontakt@savier.dk  eller kontakt@obsidianmedia.dk