Skip to main content

Sport 24 rabatkoder i Maj 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Sport 24 rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Om Sport 24


Sport 24 er en af Danmarks største sportskæder, der tilbyder et bredt sortiment af sportstøj, sko og udstyr til hele familien. Kæden blev etableret den 1. januar 2012, da en række Intersport butikker, Sport Outlets og Sport Direct afdelinger slog sig sammen - og dermed skabte grundlaget for det velkendte brand, Sport 24.

Med over 1000 medarbejdere, hovedsæde samt lagerfaciliteter placeret i Silkeborg, har Sport 24 en stærk tilstedeværelse i hele Danmark med fysiske butikker og en velfungerende webshop. Dermed er det nemt og bekvemt for dig at finde alt fra det nyeste inden for sportstøj til hverdagsbrug og specialiseret udstyr til diverse idrætsaktiviteter - uanset om du er på udkig efter noget til fitnesscentret, løbeturen eller noget helt tredje.

Sport 24 er stolt over at være 100% dansk-ejet, og de lægger stor vægt på deres koncepter 'TEAM & BUSINESS', hvor de i tæt samarbejde med franchisetagere og andre partnere arbejder målrettet på at skabe de bedste rammer for dig som kunde. Det er nemlig deres mission at levere det bedste sportsudstyr og fritidstøj - uden undtagelser.

Hos Sport 24 er glæden ved sport i fokus. Uanset dit niveau eller ambitioner tror de nemlig på, at sport først og fremmest skal være sjovt. Derfor ønsker de at støtte lige præcis dig - om du er den garvede sportsudøver eller bare gerne vil have lidt motion ind i en travl hverdag for at øge din energi og velvære.

Kunder hos Sport 24 kan altid regne med personlig rådgivning og hjælp til valg af det rette sportstøj eller -udstyr. Med et bredt udvalg spændende fra 'basic' til 'best' sikrer de nemlig, at du altid kan finde noget passende - uanset dit behov eller budget.

Sport 24 ønsker at gøre en forskel for dig, der vægter kvalitet og velvære højt, når du dyrker sport - hvad end det er på fodboldbanen, i svømmehallen eller bare under leg på legepladsen. Med muligheden for at shoppe via webshoppen døgnet rundt eller i en af de mange fysiske butikker landet over, kan du altid finde noget lækkert grej – uanset om du har et stort eller lille behov.

Sport 24 og rabatkoder


Hos Sport 24 kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og på den måde få adgang til en masse eksklusive rabatter samt tidlig information om kommende udsalg. Derudover tilbyder de også særlige loyalitetsprogrammer, hvor du som fast kunde kan opnå ekstra fordele og besparelser.

Derudover fejrer Sport 24 ofte specielle begivenheder såsom Black Friday, Cyber Monday og andre højtider med store rabatter og flash-salg, hvilket gør det til den oplagte tid at opgradere dit sportsudstyr. For nye kunder introducerer Sport 24 ofte velkomstrabatter, der gør det endnu mere attraktivt at lave din første bestilling hos dem.

Studerende kan altid finde gode tilbud hos Sport 24 i form af studierabatter. Deres sæsonbestemte udsalg er også yderst populære blandt kunder, der leder efter høj kvalitet til nedsatte priser.

Få rabat på Sport 24 med Savier


Med Savier bliver det let at få rabat, når du handler online hos Sport 24. I stedet for selv at skulle bruge tid på at lede efter rabatkoder, sørger shopping-assistenten nemlig automatisk for at finde de bedste tilbud til dig. Alt, du skal gøre, er at aktivere Savier ved kassen med et enkelt klik, hvorefter den derefter vil identificere og anvende den bedste rabatkode, så du opnår maksimale besparelser – helt uden besvær.

Uanset om du er på udkig efter nyt løbetøj eller udstyr til din yndlingssport, så er Savier altså din personlige hjælper hos Sport 24, der hurtigt og nemt sikrer dig de bedste priser – uden ekstra omkostninger og uden at det kræver tidskrævende indsats fra din side.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓