Skip to main content

casetify rabatkoder i September 2024

Få automatisk tilføjet den bedste casetify rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Din rabat venter

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om casetify


CASETiFY er et internationalt kendt brand, som har specialiseret sig i accessories, der forener stil og funktionalitet. Med hovedsæder i både Hong Kong og Los Angeles har CASETiFY en global tilstedeværelse, og virksomhedens kreative team sørger altid for at tage en moderne tilgang til design og innovation - intet mindre kan gøre det.

Historien om CASETiFY begyndte tilbage i 2011, da medstifter og CEO Wes Ng blev skuffet over de beskyttelsesmuligheder, der dengang var at finde på markedet til hans nye iPhone. Han syntes ganske simpelt, at de tunge og kedelige designs slet ikke matchede den stilrene telefon - derudover passede de heller ikke rigtig til hans personlige stil.

Derfor besluttede han sig for at skabe sit eget brand i et ønske om at kombinere teknologibeskyttelse med muligheden for at udtrykke sin personlighed. Siden lanceringen har CASETiFY været førende inden for skræddersyede og lette accessories, der ikke kun passer perfekt til moderne gadgets, men også lader dig udtrykke din egen stil - det være sig telefoncovers med initialer eller farverige remme til dit Apple Watch.

CASETiFY’s produkter er kendte for deres unikke kombination af modebevidst design og praktisk beskyttelse. Sortimentet består bl.a. af et væld af covers til smartphones, tablets og andre tech-accessories, som du desuden har mulighed for at personliggøre – på den måde kan du virkelig lade din egen stil skinne igennem i de produkter, du bruger allermest i hverdagen.

casetify og rabatkoder


CASETiTY er især kendt for at tilbyde personlige rabatkoder – for eksempel i anledning af din fødselsdag - hvilket skaber en endnu mere personlig shoppingoplevelse for dig. Derudover byder de også nye kunder velkommen med særlige introduktionsrabatter, således du kan få en endnu mere tiltalende første købsoplevelse.

Studerende kan hos CASETiTY drage fordel af deres studierabatter, som giver dem mulighed for at beskytte deres enheder på en smart måde - uden at det behøver at koste en formue. Derudover kører CASETiTY ofte sæsonudsalg og har tidsbegrænsede flash-tilbud – noget som især appellerer til dig, der er meget bevidst om priserne.

Til store shoppingbegivenheder såsom Black Friday og Cyber Monday kører CASETiTY nogle af de største besparelser og mest spændende kampagner hele året. Virksomhedens fokus på digital innovation afspejler sig tydeligt i deres brugervenlige hjemmeside og mobil-app, hvor du let kan finde dine favoritter og gennemføre dit køb – hurtigt og nemt.

Få rabat på casetify med Savier


Savier er din ultimative shoppingassistent, der sikrer, at du altid får den bedste aftale, uden du selv skal bruge tid på at lede efter rabatkoder. Når du shopper hos Casetify og har fundet de covers og det tilbehør, du ønsker, hjælper Savier dig med nemt og hurtigt at anvende rabatter - uden besvær.

Med et enkelt klik begynder Savier automatisk at søge efter de bedste rabatkoder til Casetify-produkterne i din indkøbskurv. Assistenten tester hver kode i realtid for at sikre, at de ikke blot er gyldige, men også giver dig den størst mulige besparelse. Når den bedste kode er fundet – hvad enten det er en procentdel af dit køb eller en anden attraktiv besparelse – anvender Savier koden direkte i kassen for dig.

Det betyder altså, at du ikke behøver spilde tid på manuelt at indtaste forskellige koder eller bekymre dig om deres gyldighed. Med Saviers hjælp sikrer du nemt de mest fordelagtige besparelser på dine Casetify-køb - hurtigt og nemt.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓