Skip to main content

Saphe rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Saphe rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Saphe


Saphe er en innovativ dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at udvikle intelligente trafikalarmsystemer. Med en tydelig mission om at forbedre sikkerheden på vejene har Saphe skabt en serie af produkter, der hjælper bilister med at være opmærksomme i trafikken, hvilket på sigt kan medvirke til at reducere antallet af ulykker.

Siden etableringen i 2015 er Saphe vokset hurtigt, og i dag består teamet af mere end 40 engagerede medarbejdere. Virksomheden har solgt over 1.500.000 trafikalarmer, hvilket understreger den tillid og popularitet, Saphe har opnået i Danmark. Det store salg har desuden resulteret i et omfattende netværk af brugere, som er helt fundamentalt for systemets effektivitet - jo flere brugere, jo bedre dataudveksling og dermed højere sikkerhed for alle trafikanter.

Saphes alarmprodukter skaber en følelse af tryghed hos bilister ved at give information i realtid om ting som hastighedsgrænser, placeringen af fartkontroller og andre potentielle farer på vejen. Informationen deles mellem brugerne gennem et netværk baseret på crowdsourcing, hvor alle bidrager til fællesskabet.

Ved at fokusere på at sikre, at du kommer sikkert frem, spare dig tid ved at undgå kødannelser og ulykker samt spare dig penge ved at forebygge fartbøder, imødekommer Saphe de primære bekymringer, du som bilist står over for hver dag.

Saphes vision er tydelig: De ønsker at blive det foretrukne fællesskab i trafikken. Faktisk er et stærkt fællesskab nøglen til virksomhedens succes, da det skaber de bedste betingelser for et sikkert trafikmiljø. Med ambitionen om altid at udvide deres indflydelse fortsætter Saphe med at bidrage positivt til generel trafiksikkerhed - lige præcis som de har gjort hele tiden.

Saphe og rabatkoder


Saphe er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at udvikle intelligente trafiksystemer, der skal øge sikkerheden på vejene og minimere antallet af trafikulykker. Med mere end 1,5 millioner solgte trafikalarmer og en Saphe enhed i hver fjerde danske bil, har Saphe skabt et stort netværk af brugere og er i dag Danmarks foretrukne trafikfællesskab.

For at gøre deres allerede populære produkter endnu mere tilgængelige, tilbyder Saphe løbende forskellige rabatkoder og deals. Det sker ofte i form af kampagner med særlige prisnedsættelser på deres trafikalarmer eller pakketilbud med ekstra tilbehør. Du kan typisk finde de gode tilbud via Saphe's hjemmeside eller ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du vil modtage eksklusive rabatter og information om nye produkter.

Nye kunder kan desuden få en velkomstrabat hos Saphe, hvilket gør det endnu mere attraktivt at investere i en trafikalarm for første gang. Og hvis du allerede er kunde hos Saphe, vil du også kunne nyde godt af en række loyalitetsfordele samt et henvisningsprogram, hvor du bliver belønnet for at anbefale Saphe til venner og familie.

Saphe sørger også altid for at holde øje med kalenderen, så de kan deltage i store salgsbegivenheder heriblandt Black Friday og Cyber Monday. Til disse begivenheder vil du kunne finde markante rabatter og specielle flash-tilbud - så er du på udkig efter en god handel, er det med sikkerhed værd at vente til de store begivenheder.

Med et klart mål om at skabe tryghed i trafikken arbejder Saphe konstant på at udvikle deres platform. Gennem brugervenlige enheder og et dedikeret fællesskab ønsker Saphe at sikre en tryg rejse for alle - samtidig med at de selvfølgelig gerne vil give dig mest muligt værdi gennem deres attraktive deals og rabatkoder.

Få rabat på Saphe med Savier


Savier er en shopping assistent, som automatisk hjælper dig med at finde og anvende de bedste rabatkoder til Saphe produkter - hurtigt og nemt.


I stedet for at skulle bruge timevis på selv at søge og teste rabatkoder, så klarer assistenten alt arbejdet for dig. Savier scanner nemlig et stort netværk af kampagnekoder for at finde de mest aktuelle og værdifulde tilbud, hvorefter den arbejder i baggrunden med at afprøve dem alle, så snart du har valgt de Saphe produkter, du gerne vil købe.

Savier sørger altid for at benytte den rabatkode, der giver dig den største besparelse på dine Saphe indkøb – det gælder uanset om det er en procentvis rabat, et fast beløb sparet eller gratis levering. Alt sammen med bare ét enkelt klik.


Nyd nemme og hurtige besparelser på dine Saphe indkøb med den intelligente shopping assistent Savier – din partner i smart online shopping, der sikrer dig de bedste tilbud.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓