Skip to main content

Led aldrig efter en rabatkode igen!

Savier finder selv rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Installér Savier med 3 klik her:

Sådan virker det

Det er nemt at bruge og 100% gratis.

Savier finder automatisk rabatkoder, når du er ved kassen

Du behøver ikke lede efter rabatkoder. Savier tester nemlig automatisk rabatkoder og anvender den med størst rabat direkte til din indkøbskurv - alt med kun ét klik for dig.

Tipper dig, hvis produktet fås billigere på en anden webshop

Få live pristjek, mens du shopper, så du undgår at betale overpris for dine favoritbrands. Du kan altid slå funktionen fra, hvis du synes, det forstyrrer for meget.

Advarer mod svindel
nettet 

Savier giver dig information om butikkernes troværdighed og anmeldelser, hvis du ønsker det. Vinduet popper frem med en decideret advarsel, hvis du handler på en webshop, der er usikker eller mistænkt for svindel.

Nævnt i følgende medier

Vores kunder er vilde med at bruge Savier

  • 4.7 ud af 5
    Baseret på 231 anmeldelser
  • 5 ud af 5
    Baseret på 11 anmeldelser

FAQ

De mest hyppige spørgsmål fra vores kunder

Nej, desværre. Android tillader ikke udvidelser på mobilen. Vi anbefaler derfor at installere det på din computer, hvor det virker på Chrome, eller til iPad eller Macbook på Safari.
Ja, Savier er 100 % sikkert. Der gemmes ingen personfølsomme oplysninger om dig, da du ikke oprettes som bruger, men vi gør - efter lovkrav - opmærksom på, hvad vi er i stand til at opsamle i forbindelse med installering.
Vi opsnuser rabatkoder på tusindevis af webshops, og opdaterer løbende for at undgå at have rabatkoder, der ikke virker. Det er dog et stort arbejde, og der kan være rabatkode, der ikke længere virker, og der kan være mange webshops, hvor vi ikke har aktive rabatkoder.
Ja, det under indstillinger (klik på møtrikken) kan du fravælge bestemte features - fx at Saviers prissammenligning ikke kommer frem, eller at ikoner altid er skjult med mindre der er vigtige beskeder.
Nej. Vi opfordrer alle vores brugere til IKKE at dele eksklusive rabatkoder.

Save, Safer, Savier

– Spar penge, shop sikkert, shop med Savier