Skip to main content

Lykke by Lykke rabatkoder i September 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Lykke by Lykke rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Få din rabatkode her

Få din rabatkode her

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Lykke by Lykke


Lykke by Lykke repræsenterer en dedikation til mode og kundeservice, hvor det personlige touch er i fokus. Virksomheden blev grundlagt af Janne Lykke, som oprindeligt drev en fysisk butik i Hune, Nordjylland, og har siden udvidet med en online webshop. Med den digitale udvidelse har Lykke by Lykke formået at bevare sin filosofi om nærhed til kunderne - fra den traditionelle butiksoplevelse til det virtuelle shoppingmiljø.

Janne lægger stor vægt på, at alle kunder føler sig værdsatte og forbundet med brandet - selv i en online verden. Det er nemlig virksomhedens kerneværdi at opretholde et personligt præg og have en direkte dialog med kunderne. På de sociale medier arbejder holdet bag Lykke by Lykke målrettet på at kommunikere autentisk og jordnært, så du som følger kan mærke den samme oprigtighed og nærhed, som hvis du var i den fysiske butik.

I webshoppen finder du et stort sortiment af moderigtigt tøj til kvinder fra anerkendte danske brands som Mads Nørgaard, Modström og Pieces. Uanset om du leder efter hverdags-jeans eller elegante kjoler til særlige lejligheder, så kan du finde et bredt udvalg hos Lykke by Lykke. Derudover fokuserer de på at sammensætte outfits fra forskellige mærker for at skabe unikke "Lykke-looks".

Produktsortimentet hos Lykke er dynamisk og følger sæsonernes skifte samt de nyeste trends. Du kan blandt andet finde basisgarderobeartikler og de seneste tendenser inden for bluser, toppe og skjorter – alt sammen med en feminin finesse. Derudover sørger de altid for at have fodtøj såsom sneakers fra Puma eller støvler fra Vagabond klar til dig.

Med tanken om mode tilgængelig for enhver pengepung, præsenterer shoppen items i forskellige prisklasser samt en udsalgskategori med nedsatte varer. Deres tilbud gør det desuden muligt for dig at kombinere deals som "2 for 300 kr.", hvilket gør det sjovere og mere overkommeligt økonomisk at opdatere din garderobe.

For teamet bag Lykke By Lykke er kundeservice ikke bare endnu en afdeling – det er selve essensen af deres virksomhed. Derfor står de altid klar til at hjælpe dig via mail, Facebook eller Instagram – eller endda over telefonen. De ønsker nemlig at sikre, at du får en personlig shoppingoplevelse, hvor du kan få rådgivning om styling eller hjælp til at finde det perfekte nye item til din garderobe

Lykke by Lykke og rabatkoder


For at gøre mode tilgængelig for enhver pengepung, tilbyder Lykke by Lykke smarte styles i forskellige prisklasser samt muligheden for at skabe unikke "Lykke-looks" på tværs af mærkerne. Deres sæsonopdaterede varesortiment sikrer desuden, at du altid kan finde de seneste trends indenfor jeans, kjoler, bluser og fodtøj som sneakers og støvler - uden at det behøver at koste en formue.

Rabatkoder og gode tilbud er en essentiel del af shoppingoplevelsen hos Lykke By Lykke. De har ofte spændende udsalgskategorier hvor du kan finde nedsatte styles fra alle de populære mærker. Derudover tilbyder de også specielle styktilbud såsom 2 for 300 kr., eller 2 stk for 500 kr., hvilket giver dig mulighed for at kombinere forskellige items til yderst favorable priser.

Med jævnlige promotions og rabatkoder sikrer Lykke By Lykke dig altid gode tilbud på modetøj - deres dedikation til mode og service gør nemlig shoppen til meget mere end bare et sted hvor man køber tøj.

Få rabat på Lykke by Lykke med Savier


Når du handler online hos Lykke by Lykke, ønsker du selvfølgelig altid at få de bedste priser på deres stilfulde produkter. Med shoppingassistenten Savier kan du nemt og hurtigt sikre dig de bedste tilbud, uden at du selv skal bruge tid på at lede efter rabatkoder.

Savier scanner nettet for de nyeste og mest fordelagtige rabatkoder tilgængelige for den populære modebutik. Uanset om du er på udkig efter tøj, sko eller accessories, sørger Savier for automatisk at teste hver enkelt rabatkode i realtid og vælger den, der giver dig den største besparelse – det hele foregår altså helt af sig selv.

For eksempel vil Savier, mens du har fyldt din indkøbskurv med de nyeste modetrends fra Lykke by Lykke, prøve forskellige kampagnekoder i baggrunden. Når assistenten finder en gyldig kode – måske en der tilbyder 20% rabat på hele købet eller måske gratis levering – bliver koden automatisk anvendt ved kassen, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om manuelt at indtaste koder eller risikere at overse besparelser.

Med ét klik aktiverer du Savier ved kassen og lader derefter bare den automatiske funktion klare resten. Så kan du fokusere på at vælge dine nye favorit items fra Lykke by Lykke imens Savier sørger for, at din pengepung også får en god oplevelse.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓