Skip to main content

Zizzi rabatkoder i Maj 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Zizzi rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Om Zizzi


Zizzi er et inkluderende og dynamisk modebrand, som har specialiseret sig i tøj til kurvede kvinder i størrelse 42-60. Siden lanceringen har Zizzi haft en klar vision om at fejre mangfoldigheden blandt kvindekroppe, og har altid haft fokus på at designe tøj, der ikke kun følger de seneste trends, men også sikrer en perfekt pasform.

Med over 120 butikker fordelt i hele Skandinavien har Zizzi cementeret sin position som en af de førende inden for plus-size mode og nyder i dag en stor popularitet blandt sit publikum. Zizzis hurtige vækst skyldes især brandets dedikation til løbende at udvikle deres produkter og kundeservice, hvilket har gjort dem til et af de hurtigst voksende tøjmærker i Norden.

Zizzis sortiment er yderst alsidigt og byder på alt fra hverdagstøj til specielle lejligheder - hver enkelt kollektion er skabt med fokus på at imødekomme kundernes behov, uden at gå på kompromis med hverken stil eller komfort. Mærket lægger nemlig stor vægt på både deres design og valg af materialer, hvilket blot er endnu et tegn på, hvor vigtigt det er for dem, at du føler dig godt tilpas, uanset hvad du shopper.

Derudover ønsker Zizzi både online og i deres fysiske butikker at give dig en så god oplevelse som muligt, hvor du altid kan regne med venlig og professionel betjening. I butikkerne vil du opleve et unikt interiør, der er skabt til at fremhæve tøjet på den bedst mulige måde - samtidig med, at det selvfølgelig også skal være hyggeligt for dig. Og takket være personalet, som jævnligt får oplæring, kan du altid få den hjælp og vejledning, du har brug for.

Hos Zizzi handler det ikke kun om tøjet - det handler lige så meget om hele oplevelsen. Deres ønske er nemlig at give dig en inspirerende shoppingtur eller online session kombineret med personlig service helt i topklasse. Du kan roligt glæde dig til at udforske det store udvalg sammen med deres søde personale - de står altid klar til at hjælpe dig, præcis som de gerne vil have det.

Zizzi og rabatkoder


Derudover gør Zizzi det nemt for dig at spare penge med en række forskellige rabatkoder og tilbud, som de regelmæssigt kører både online og i deres fysiske butikker. Du kan typisk finde tilbud, hvor du får en procentvis rabat, mængderabatter eller særlige priser på udvalgte varer - alt sammen for at sikre, at du kan købe deres lækre tøj til den bedst mulige pris.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på alle de seneste tilbud fra Zizzi, kan du med fordel tilmelde dig deres nyhedsbrev. Udover at være en kilde til eksklusive rabatkoder, får du også adgang til mode tips og nyheder om nye kollektioner - så er du altid én af de første til at vide, hvad der sker i Zizzis univers.

Derudover har Zizzi ofte særlige fødselsdagstilbud og kampagner kun for medlemmer, så hvis du elsker deres tøj, er der ekstra god grund til at tilmelde dig. Og hvis du handler hos dem online for første gang, kan du få en velkomstrabat - det bliver næsten ikke nemmere.

Zizzi holder også studierabatter – det er i hvert fald ingen hemmelighed, at de gerne vil være attraktive for alle aldersgrupper. Derudover har Zizzi løbende udsalg i løbet af sæsonen samt store slagsløsninger flere gange om året.

Når Black Friday og Cyber Monday rammer butikkerne, er det ingen undtagelse for Zizzi - her kører de nemlig med store rabatter på tværs af hele deres kollektion. Så hvis du er på udkig efter nye styles fra den seneste mode til gode priser – ja, så skal du faktisk bare vente til Black Friday eller Cyber Monday.

Få rabat på Zizzi med Savier


Savier er din personlige shopping assistent, der gør det sjovere at finde rabatkoder, når du shopper hos Zizzi. Med Savier slipper du nemlig for selv at skulle bruge tid på at lede efter og teste rabatkoder - assistenten klarer alt arbejjdet for dig. Alt, du skal gøre, er at klikke én gang, mens du handler på Zizzis hjemmeside, hvorefter Savier i realtid tester en række tilgængelige rabatkoder og anvender den kode, der giver den største besparelse direkte i din indkøbskurv.

Ved at bruge Savier undgår du besværet med at skulle indtaste koder, der ikke længere er gyldige, og i stedet sikrer du dig altid den bedst mulige pris på Zizzis plus-size mode. Så næste gang du gerne vil opdatere din garderobe med de nyeste styles fra Zizzi, kan du med god grund lade Savier hjælpe dig med at holde budgettet – uden besvær.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓