Skip to main content

YarnLiving rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste YarnLiving rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om YarnLiving


YarnLiving® har siden 2015 haft en ambition om at blive den bedste leverandør på markedet, med et stort udvalg af garnkvaliteter og tilbehør - alt sammen med henblik på at kunne imødekomme enhver hækle- og strikkeentusiasts behov. YarnLiving brænder for håndarbejde og ønsker at støtte din kreative udfoldelse, hvilket de gør ved at tilbyde alt lige fra klassiske garner til spændende kvaliteter, så du kan finde præcis det, du drømmer om.

Med et ønske om at støtte og inspirere alle med en kærlighed til garn og DIY-projekter, har YarnLiving hurtigt etableret sig som et førende samlingspunkt for strikke- og hækleentusiaster.

Siden da har YarnLiving udviklet sig til meget mere end en webshop. I dag fungerer YarnLiving som et helt community, hvor du kan finde alt, hvad du skal bruge - lige fra udstyr til rådgivning - for at realisere dine håndarbejdsdrømme. Alt sammen så du kan komme godt i gang med dit næste projekt.

Foruden et bredt udvalg af håndarbejdsprodukter har YarnLiving også en online platform, hvor du nemt kan oprette din egen kundekonto. Herfra kan du administrere dine ønskelister samt se din ordrehistorik. Hvis du har brug for hjælp undervejs, sidder kundeservice selvfølgelig klar til at guide dig.

YarnLivings sortiment består af mere end 800 forskellige garnkvaliteter og over 30.000 varenumre - heriblandt et komplet sortiment af DROPS produkter, da YarnLiving er en DROPS Superstore. Det store udvalg sikrer dig en hurtig levering af lige præcis de materialer, du står og mangler.

Derudover fokuserer YarnLiving meget på deres kundeservice, hvilket blandt andet afspejles i deres 90 dages returret samt muligheden for sikker online handel.

YarnLiving er også kendt for deres store engagement i samarbejdet med DROPS Design - noget som tydeligt ses ved bl.a. deres "Pattern link store", der giver dig masser af inspiration til nye projekter.

YarnLiving og rabatkoder


Yarnliving kører med jævne mellemrum rabatkoder og laver gode deals, som du kan benytte dig af. Alt hvad du skal gøre for at følge med i deres tilbud, er enten at besøge deres hjemmeside eller tilmelde dig YarnLivings nyhedsbrev.

Udover de faste rabatter har YarnLiving ofte forskellige kampagner kørende, heriblandt sæsonudsalg, hvor udvalgte varer bliver sat ned i pris for at gøre plads til nye kollektioner. Derudover fejrer de også store begivenheder som Black Friday og Cyber Monday med ekstraordinære tilbud.

Noget helt unikt ved YarnLiving er deres partnerskab med DROPS Design, hvilket giver dem en Superstore-status. Det betyder, at de kan tilbyde et stort udvalg af DROPS-produkter klar til omgående levering samt eksklusive mønsterlinks som en del af deres "Pattern link store".

For at gøre det endnu mere attraktivt for nye kunder, kører YarnLiving ofte med velkomstrabatter. Derudover har de yderst konkurrencedygtige fragtpriser samt gratis levering ved køb over et vist beløb - særligt for dig, der planlægger at handle stort.

YarnLiving ønsker at være din foretrukne leverandør af strikke- og hækletilbehør. Derfor har de Danmarks største udvalg af garn og hobbyartikler med en leveringstid på kun 1-2 dage. Du får desuden en returret på 90 dage – så kan du roligt finde dine projekter frem.

Få rabat på YarnLiving med Savier


Rabatkoder har fuldstændig ændret den måde, vi handler online på, og i dag er de et essentielt værktøj for både forbrugere og virksomheder. Ved at tilbyde alt lige fra procentvise besparelser og faste beløb i rabat til gratis fragt, har rabatkoderne nemlig en stor indflydelse på din shoppingoplevelse - de gør nemlig dine køb mere overkommelige. For at opnå de størst mulige besparelser med rabatkoder, er det dog vigtigt, at du forstår, hvordan de fungerer, og hvordan du bedst anvender dem.

Savier er skabt til at optimere din shopping hos YarnLiving ved at fjerne behovet for selv at lede efter rabatkoder. I stedet sørger Savier automatisk for at finde og anvende de bedste koder - helt uden du skal løfte en finger.

Når du shopper hos YarnLiving og har fundet dine ønskede varer, vil Savier sørge for, at du får dem til den bedst mulige pris. Ved hjælp af et smart værktøj scanner Savier nemlig internettet tyndt for de nyeste rabatkoder fra YarnLiving og tester dem hurtigt for gyldighed. Når den bedst mulige kode er fundet – uanset om det er en procentvis besparelse eller en anden form for rabat – vil Savier automatisk anvende koden i kassen.

Alt sammen sker med bare ét klik fra din side. Du skal bare aktivere Savier ved kassen på YarnLivings hjemmeside, hvorefter assistenten klarer resten. Det har aldrig været nemmere at spare penge på dit garn og dine strikke- eller hækletilbehør! Med Savier kan du slappe af med dit håndarbejde velvidende om, at du ikke går glip af nogen fantastiske tilbud hos YarnLiving.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓