Skip to main content

Wolt rabatkoder i Maj 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Wolt rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Om Wolt


Med Wolt kan kunder nemt bestille alt fra dagligvarer til take-away gennem én app. Platformen giver samtidig forhandlere mulighed for at øge deres salg ved at nå ud til flere kunder, og tilbyder kurerer en fleksibel måde at tjene penge på.

Firmaet udvikler en bred vifte af teknologier inden for lokal logistik, detailsoftware og finansielle løsninger, og driver desuden egne dagligvarebutikker under navnet Wolt Market.

I november 2021 offentliggjorde Wolt et partnerskab med det amerikanske selskab DoorDash. Fusionen blev endeligt gennemført i maj 2022, hvorefter de to virksomheder nu arbejder sammen under DoorDashs ledelse. Wolt's tidligere CEO, Miki Kuusi, er nu i spidsen for DoorDash's internationale aktiviteter i mere end 30 lande uden for USA.

Sammen har Wolt og DoorDash en vision om at skabe den bedst mulige platform med henblik på at betjene forhandlere, kunder og kurerer på både eksisterende og fremtidige markeder. Med et fælles mål om at styrke den lokale handel er det deres ambition at kunne tilbyde endnu mere til alle involverede parter.

Wolt og rabatkoder


For at tiltrække nye såvel som eksisterende kunder, tilbyder Wolt et væld af forskellige rabatkoder og deals. Dermed kan du nemt finde et godt tilbud, uanset om du ønsker at spare penge på din første bestilling eller opnå rabatter gennem loyalitetsprogrammer. Du kan med fordel tilmelde dig Wolts nyhedsbrev, hvor du vil kunne modtage eksklusive rabatkoder samt blive opdateret med de seneste kampagner.

Du kan også tjene ekstra penge ved siden af dit studie ved at blive en del af Wolts referral-program, hvor du kan tjene rabatter ved at henvise dine venner. Derudover udgiver Wolt ofte specialtilbud på udvalgte varegrupper eller fra specifikke forhandlere – så hold øje her, hvis du ønsker at gøre nogle kup.

Derudover er det også værd at holde øje med Wolts store shoppingdage såsom Black Friday og Cyber Monday, hvor de altid kører særlige kampagner med store rabatter. Det er ideelt for dig, der både ønsker at spare penge samtidig med du nyder godt af Wolts brede udvalg.

Få rabat på Wolt med Savier


Rabatkoder kan være en stor fordel for dig, især når du bestiller mad fra leveringstjenester som Wolt. Med rabatkoder har du nemlig mulighed for at opnå procentvise besparelser, faste beløbsrabatter eller endda gratis levering, hvilket kan gøre din madbestilling langt mere overkommelig.

Med shoppingassistenten Savier bliver det hele dog meget lettere. Savier automatiserer nemlig processen med at finde de bedste rabatter til dig, når du bestiller mad via Wolt. Ved blot ét enkelt klik scanner og tester Savier en lang række koder og anvender helt automatisk den kode, der giver dig den største rabat på din bestilling. På den måde kan du bruge Wolt uden at skulle bekymre dig det mindste om at gå glip af besparelser - alt imens du slipper for selv at skulle indtaste kampagnekoder eller navigere rundt på diverse kuponsider. Så bliver det ikke nemmere.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓