Skip to main content

Watery rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Watery rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Watery


Watery er en dynamisk og specialiseret e-handelsplatform, der henvender sig til vandsportsentusiaster og atleter i Skandinavien. Grundlagt af den tidligere elitesvømmer Daniel Johannesen, løser Watery et stort behov for specialiseret svømmeudstyr og badetøj, som han selv følte manglede i slutningen af 2016. Det var netop på baggrund af hans egne udfordringer, at Johannesen skabte et one-stop-shop med alt inden for vandsport - en vision, der i dag har ført Watery til at blive den største af sin slags i hele Skandinavien.

Watery har et imponerende sortiment på over 13.000 produkter og er i dag en foretrukken leverandør for både amatører og professionelle inden for vandsport. Heriblandt finder du et stort udvalg af svømmegrej, udstyr til åbent vand svømning, paddleboards, snorkeludstyr og meget mere fra ikke færre end 40 top vandsportsmærker. Virksomheden går op i kun at tilbyde produkter, som de selv er stolte af - med fokus på høj kvalitet og innovative funktioner - alt sammen til yderst konkurrencedygtige priser.

Watery er mere end bare en webshop – det er faktisk udtryk for Johannesens livslange passion for svømning. Det har altid fyldt meget for ham, og han kommer faktisk fra en familie med meget stærke svømmetraditioner. Det betyder også rigtig meget for ham at kunne inspirere andre til at komme mere i vandet, hvilket er noget han rent faktisk har formået med succes.

Med ikke mindre end 45 dedikerede medarbejdere, 150.000 årlige kunder samt over 600.000 solgte stykker udstyr og badetøj, er det tydeligt at se, hvordan Watery har formået at imødekomme svømmeres behov ved at levere kompetent rådgivning kombineret med en hurtig levering – noget som kunderne sætter stor pris på.

Watery fokuserer på produktinnovation for at optimere sportsoplevelsen for alle deres kunder - lige fra hobby- til konkurrencesvømmere. Med et dedikeret team bag virksomheden stræber de konstant efter at udvikle deres sortiment og yde den bedste service muligt - altid med kundens oplevelse i centrum.

Watery og rabatkoder


Watery er Skandinaviens førende butik inden for vandsport, som tilbyder et stort udvalg af rabatter og tilbud til alle, der elsker at dyrke sport i vandet. Med en baggrund som elitesvømmer ved grundlæggeren, Daniel Johannesen, kan Watery med garanti imødekomme svømmere og vandsportsentusiasters behov - uanset om de leder efter udstyr eller badetøj.

Hos Watery kan du ofte finde attraktive rabatter. Derudover sender de også eksklusive tilbud ud til alle, der tilmelder sig deres nyhedsbrev, hvilket inkluderer specielle kampagner og notifikationer om kommende udsalg. Kunderne får yderligere fordele i form af personlige fødselsdagsrabatter og velkomstrabatter for nye kunder.

Watery holder stærke sæsonbetonede udsalg og flash-tilbud, hvilket appellerer til alle, der søger det bedste udstyr til gode priser. Især på Black Friday og Cyber Monday kan du se frem til ekstraordinære rabatter - to dage som er oplagte at benytte sig af, hvis du ønsker at gøre en rigtig god handel.

Få rabat på Watery med Savier


Rabatkoder er et nyttigt værktøj for dig, der ønsker at spare penge, når du shopper online. Med koderne kan du få en procentvis besparelse, direkte prisnedsættelser eller andre fordele som gratis fragt, og de kan gøre en stor forskel for den endelige pris på dine køb.

Med Savier bliver det nemt og hurtigt at opnå rabatter, næste gang du handler hos Watery. I stedet for selv at skulle søge efter og afprøve en lang række rabatkoder for at finde den bedste deal, så klarer Savier arbejdet for dig. Saviers smarte service tester automatisk et stort udvalg af rabatkoder og vælger den, der giver dig den største besparelse - alt sammen helt uden du skal løfte en finger.

Når du har fundet de produkter fra Watery, som du gerne vil købe og lagt dem i din indkøbskurv, skal du blot med et enkelt klik aktivere Savier. Herefter vil Savier hurtigt gennemgå de tilgængelige rabatkoder og anvende den mest fordelagtige kode direkte i kassen. På den måde er du altid sikret de bedste priser – uden besvær.

Savier er skabt med fokus på bekvemmelighed og økonomisk optimalitet – så med Saviers hjælp kan du med garanti altid få fingrene i de bedste tilbud hos Watery.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓