Skip to main content

Wanapix rabatkoder i Maj 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Wanapix rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Om Wanapix


Wanapix er en virksomhed med fokus på fotografi og personlige produkter, som i dag er en af de førende forhandlere af skræddersyede gaver og produkter, hvor du selv kan bestemme udseendet. Med rødder tilbage fra 1984 har Wanapix en solid erfaring med print og tryk, og har i dag et af de bedste værktøjer til at skabe personlige designs.

Sortimentet hos Wanapix er meget bredt, og du kan finde alt lige fra personlige tæpper, t-shirts og krus til unikt designede puslespil, håndklæder og mobilcovers. Uanset om du er på udkig efter keramik med billeder, fotolærreder eller puder, så er der gode chancer for, at du finder noget - alle produkter er nemlig lavet med fokus på, at du let kan give dem et personligt præg.

Det, der især gør Wanapix unik, er deres store fokus på kunden. Deres Online Editor gør det nemlig super let for dig at designe din egen gave ved at uploade dine egne billeder og tilføje tekst efter ønske - på den måde kan du skabe lige præcis det, du drømmer om. Det betyder også, at hvis der er særlige begivenheder eller højtider på vej, så har du altid muligheden for at lave en speciel gave som en overraskelse.

Derudover har Wanapix inddelt deres sortiment i kategorier baseret på forskellige demografier som kvinder, mænd, børn og bedsteforældre samt specielle interesser som rejser eller sport. Det gør det endnu lettere for dig at finde den helt rette gave - uanset om det er til din bedste veninde eller til farfar som elsker at rejse.

Med sikre betalingsmetoder på plads og en certificering fra Trusted Shops bestræber Wanapix sig desuden på give dig fuld gennemsigtighed – både omkring deres historie og placering, men også via ægte kundeanmeldelser.

Wanapix leverer i dag til størstedelen af Europa. De vægter høj kundeservice meget højt og tilbyder kontakt gennem en kontaktformular eller online chat i deres åbningstider - selvfølgelig fordi de gerne vil sikre sig, at du får svar på alle dine spørgsmål.

Wanapix og rabatkoder


Kunder kan finde særlige promotions hos Wanapix ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev, hvor de vil modtage eksklusive rabatkoder og være de første til at høre om kommende udsalg og nye produkter. Derudover værdsætter Wanapix højtider som Mors dag, Fars dag og Valentinsdag, hvilket resulterer i tematiske rabatter i den forbindelse.

For nye kunder byder Wanapix velkommen med introduktionstilbud eller rabatter på første køb, hvilket gør det attraktivt at komme i gang med at personliggøre produkter. Derudover har hjemmesiden også en outlet-sektion, hvor du kan finde produkter til nedsat pris - ofte med 50% rabat eller mere.

Wanapix tilbyder desuden mængderabat til virksomheder og organisationer. Det fungerer således, at jo mere du bestiller, jo større besparelse får du. Det gør det både fordelagtigt for dig som kunde og din virksomhed.

Med jævnlige sæsonmæssige udsalg og specielle flash-tilbud har du rig mulighed for at finde personlige gaver til en god pris hos Wanapix - uden at skulle opgive dit stramme budget. Samtidig kan du føle dig helt tryg under handlen med sikre betalingsmetoder samt en certificering fra Trusted Shops.

Få rabat på Wanapix med Savier


Når du handler på Wanapix og gerne vil have de bedste tilbud, så er Savier den oplagte løsning. I stedet for at skulle bruge tid på at lede efter rabatkoder manuelt, sørger Savier for at finde dem for dig. Her kan du se, hvordan Savier hjælper dig med at opnå rabatter på Wanapix:

Savier er skabt til at blive en naturlig del af din online shopping. Når du har fundet de fotoprodukter eller personlige gaver, du gerne vil købe på Wanapix, og har lagt dem i din kurv, skal du blot med ét klik aktivere Savier. Herefter begynder Saviers system automatisk at søge nettet igennem for de nyeste og mest værdifulde rabatkoder, der passer specifikt til dine valgte varer.

I stedet for selv at skulle bruge tid på koder, der ikke virker, tester Savier hver enkelt kode i realtid - alt sammen imens du kan fortsætte med at shoppe, uden det påvirker dig det mindste.

Når Savier finder den bedste rabatkode - altså den kode der giver dig den størst mulige besparelse - bliver koden automatisk anvendt i kassen på Wanapix' hjemmeside. Det betyder kort sagt, at du uden problemer opnår de bedste rabatter - det hele klarer Savier for dig.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓