Skip to main content

Vinimondo rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Vinimondo rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Spar op til 10%

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Vinimondo


Vinimondo A/S er en virksomhed, der blev grundlagt i 2017 med en stor passion for vin. Siden etableringen har de specialiseret sig i at formidle et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsvine, som er håndplukket fra dedikerede europæiske vinbønder samt velrenommerede negocianter og handelshuse - det er med andre ord vinkendere, der har sammensat sortimentet.

Gennem mere end 20 år har Vinimondo opbygget stærke relationer baseret på tillid og respekt med mange af deres samarbejdspartnere. Det store netværk gør det muligt for Vinimondo at sikre, at de altid kan levere de bedste vine til deres kunder.

Vinimondo går ikke på kompromis med kvaliteten, og det er noget, de bestræber sig på at afspejle i deres sortiment. De ønsker nemlig kun at tilbyde vine, som de selv synes er fantastiske. Derudover vægter de også højt etiske principper, bæredygtighed og prisbevidsthed - på den måde kan du nyde gode vine til fornuftige priser.

Derudover tilbyder Vinimondo skræddersyede løsninger som firmagaver og pakkeløsninger til erhvervskunder – uanset om det drejer sig om små eller store opgaver. Vinimondo har nemlig en mission om altid at imødekomme ethvert behov inden for vinens verden.

Du kan også selv handle direkte fra Vinimondos webshop, hvor du har mulighed for at holde dig opdateret omkring nyheder og events samt nyde de populære smagekasser, som er blevet kurateret af vineksperter. Alt i alt strækker fokusset på bæredygtighed sig igennem hele værdikæden hos Vinimondo.

Vinimondo og rabatkoder


Vinimondo tilbyder løbende forskellige rabatkoder og deals, så du har mulighed for at udforske nye smage og regioner uden at skulle tænke på dit budget. Du kan finde rabatterne i Vinimondos nyhedsbreve eller direkte på deres hjemmeside.

Derudover har Vinimondo også smagekasser, som er særligt udvalgt til at præsentere dig for et varieret udvalg af vine, der passer til sæsonen eller et bestemt tema – alt sammen for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Få rabat på Vinimondo med Savier


Med Savier kan din shopping hos Vinimondo blive endnu mere sjov og fordelagtig. Uanset om du leder efter den perfekte vin eller spiritus til din samling, eller til en speciel begivenhed, så sørger Savier for, at du får de bedste priser – uden du skal løfte en finger.

Når Savier har fundet den bedste gyldige rabatkode, bliver den automatisk anvendt ved kassen – det hele foregår altså helt af sig selv. På den måde kan du hurtigt og nemt få dine varer fra Vinimondo til en god pris, uden det kræver noget ekstra af dig.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓