Skip to main content

Unig Gardin rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Unig Gardin rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Unig Gardin


UNIG Gardin er en markant spiller, når det kommer til personlig og skræddersyet solafskærmning i Danmark. Siden etableringen i 2006 har virksomheden haft fokus på at tilbyde specialfremstillede gardinløsninger i høj kvalitet til gode priser. Med et sortiment på mere end 2000 forskellige farver, mønstre og teksturer, er du derfor garanteret at finde noget, som passer lige præcis til din smag – uanset om det er moderne eller klassisk.

Hos UNIG Gardin kan du vælge imellem et væld af produkter, herunder rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner og persienner. Derudover tilbyder de også mere innovative løsninger såsom duo rullegardiner og foldegardiner. Hvis du leder efter noget til badeværelset eller mod insekter, har UNIG naturligvis også en løsning til det - de har nemlig både badeforhæng og insektnet.

Derudover forhandler UNIG også udvendige solafskærme – så uanset om du mangler noget til vinduerne indenfor eller udenfor, kan du finde det hos dem.

UNIG Gardin har opdelt deres serie i BASIC, BASIC+, LUX og PREMIUM for at sikre, at der er noget for enhver smag - og ikke mindst ethvert budget. LUX-serien giver dig rigtig god valuta for pengene, mens PREMIUM-serien består af topklasse gardiner med avancerede betjeningssystemer - her går de med andre ord ikke på kompromis med noget som helst.

Virksomeden yder desuden en fremragende kundeservice i form af gratis stofprøver samt omfattende supportmuligheder. Det gør de for at sikre, at du bliver helt tilfreds med dit køb - for hos UNIG Gardin skal altid være kunden i fokus.

Unig Gardin og rabatkoder


UNIG Gardin er en populær dansk online forhandler, som har specialiseret sig i skræddersyede gardinløsninger. De er kendte for at tilbyde et stort udvalg af gardiner, herunder rullegardiner og plissegardiner, i forskellige kvalitetsniveauer fra UNIG BASIC til UNIG PREMIUM - der er med garanti noget for enhver smag.

For at gøre din indkøbsoplevelse endnu bedre, tilbyder UNIG Gardin jævnligt rabatkoder og gode tilbud. Du har mulighed for at finde de specielle kampagner direkte på deres hjemmeside eller gennem deres nyhedsbreve. Derudover belønner UNIG alle deres abonnenter med eksklusive tilbud og spændende nyheder om de seneste trends inden for solafskærmning.

UNIG Gardin fejrer også gerne milepæle sammen med deres kunder ved at tilbyde særlige promotions i anledning af virksomhedens succes - det kan f.eks. være i forbindelse med, at de har solgt over 1 million gardiner. Derudover får du som ny kunde ofte en attraktiv velkomstrabat, hvilket gør det endnu mere fristende at foretage din første bestilling.

Hvis du er på udkig efter gardiner til en god pris, så vil studerende og andre prisbevidste kunder uden tvivl værdsætte UNIGs BASIC-serie. For dig, der gerne vil have lidt ekstra luksus uden at det behøver at koste en formue, kan LUX og PREMIUM serierne også være det oplagte valg.

Derudover holder UNIG løbende sæsonudsalg og flash-salg for at sikre, at du altid har muligheden for at opgradere dit hjem med stilfulde gardiner til konkurrencedygtige priser – store shoppingdage som Black Friday inkluderet.

Kundeservice er en absolut topprioritet hos UNIG Gardin. De tilbyder gratis stofprøver samt en informativ supportsektion direkte på deres hjemmeside - og skulle du stadig have brug for hjælp, sidder teamet selvfølgelig klar til at yde dig assistance.

Samlet set henvender UNIG Gardin sig især til dig, der ønsker skræddersyede gardinløsninger online - og med de mange gode rabatter og deals, er du sikret en ekstra værdifuld shoppingoplevelse.

Få rabat på Unig Gardin med Savier


Med Savier bliver det let at opnå rabatter hos Unig Gardin, en førende forhandler af gardiner og tilbehør til hjemmet. I stedet for selv at skulle lede efter og indtaste rabatkoder, sørger Savier for at finde dem for dig, mens du kan fokusere på at vælge de perfekte gardiner til dit hjem.

Når du har fundet dine foretrukne gardiner fra Unig Gardins store udvalg og lagt dem i din indkøbskurv, skal du bare klikke på Saviers ikon - så klarer shoppingassistenten resten. Den starter med det samme med at søge på nettet efter relevante rabatkoder til Unig Gardin, hvorefter den tester dem for gyldighed, og sørger for at du får den bedste mulige rabat.

Det smarte ved Savier er, at den automatisk anvender den største gyldige rabat på dit køb fra Unig Gardin – det hele foregår helt problemfrit. Det betyder altså, at du uden besvær får den bedst mulige pris – det kan være i form af en procentdel afslag på dit køb, en fast prisreduktion eller måske endda gratis levering.

Savier sparer dig både tid og penge ved at slippe dig for besværet med selv at skulle lede efter og teste kuponkoder. Derfor bør du næste gang, du shopper hos Unig Gardin, lade Savier klare det hele imens du kan glæde dig over dine nye gardiner med visheden om, at du har fået den bedst mulige aftale.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓