Skip to main content

Totteland rabatkoder i Maj 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Totteland rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Få rabat på din næste ordre

Om Totteland


Totteland.dk er en dedikeret dansk online butik, der har sin base i Vejle, og som har en varm grundfortælling om en familie. Grundlagt af Marie og Frederik, med deres kærlighed til familiens hund Fie som den primære drivkraft, har Totteland hurtigt udviklet sig til at blive den foretrukne destination for dig, der elsker dyr, og som ønsker at forkæle dine pelsede venner med kvalitetsprodukter.

Fie er ikke bare selve inspirationen bag Totteland - hun er også en kvalitetstester sammen med de to andre kontorhunde, Cuba og Vera. Det betyder, at hvert eneste produkt skal leve op til deres høje standarder, hvilket sikrer et sortiment bestående af markedets bedste hundefoder, legetøj og tilbehør.

Fra starten med fokus udelukkende på hundeartikler har Totteland udvidet deres sortiment til nu også at inkludere et nøje udvalgt udvalg af katteting. Det afspejler virksomhedens mission om at imødekomme alle mulige dyreejeres behov og sikre, at ethvert dyr - uanset størrelse eller art - kan nyde godt af produkterne, som er blevet håndplukket og godkendt af Marie og Frederiks egne firbenede familiemedlemmer.

Derudover symboliserer Totteland den store lidenskab for dyr samt den personlige omsorgsfuldhed over for dig og dine kæledyr. Med et stort fokus på dyrenes trivsel ønsker de nemlig ikke bare at være en butik - de ønsker i stedet at være en del af dit fællesskab, hvor I sammen sørger for, at alle dyr altid er i centrum.

Med gratis levering ved køb over 499 kr., dag-til-dag levering (hvis du bestiller inden kl. 15) samt 30 dages fuld returret, kan du nemt og bekvemt handle alt hvad hjertet begærer til din hund eller kat - uden skjulte gebyrer.

Totteland og rabatkoder


Du kan hos Totteland få glæde af et væld af forskellige rabatkoder og gode tilbud, som gør det endnu lettere og mere økonomisk for dig at give dine kæledyr de bedste produkter på markedet.

Derudover kan du tilmelde dig Tottelands nyhedsbrev og derved modtage eksklusive tilbud samt være blandt de første til at høre om nye produkter og kommende udsalg. Alt sammen noget, der kun vil gøre det endnu sjovere for dig at handle hos Totteland.

Er du på udkig efter et specifikt produkt, men er i tvivl om hvad du skal vælge? Så kan du med garanti blive inspireret af Tottelands særlige kampagner, hvor kontorhundene Cuba og Vera har "godkendt" udvalgte produkter - det synes vi er ret sjovt!

Hvis du aldrig har handlet hos Totteland før, så har de altid nogle gode velkomstrabatter til nye kunder – det kunne for eksempelvis være i form af en rabatkode. Og bare rolig, hvis du allerede er fast kunde hos dem, for ofte belønner de også deres loyale kunder med særlige loyalitetspoint eller andre gode fordele.

Hos Totteland finder du altid nogle rigtig gode deals under store shoppingevents som Black Friday og Cyber Monday. Derudover holder de også jævnligt tidsbegrænsede salg i løbet af året. Så hvis din tot altid skal have det bedste - men uden at det behøver at koste en formue - så bør du helt sikkert tjekke Tottelands store udvalg ud.

Få rabat på Totteland med Savier


Når du shopper online hos Totteland og ønsker at spare penge, kan Savier være en stor hjælp. Shopping assistenten er nemlig designet til at gøre det let og hurtigt for dig at finde rabatter automatisk. Her er hvordan Savier kan hjælpe dig med at få en god pris hos Totteland:

Savier sørger for, at du altid får den bedste deal, når du handler hos Totteland. I stedet for selv at skulle bruge tid på at lede efter rabatkoder, kan du lade Savier klare arbejdet for dig - så er dine besparelser nærmest allerede i hus, inden du overhovedet har foretaget dit køb.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓