Skip to main content

Soulful rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Soulful rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Spar 10%

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Soulful


Soulful.dk er en online platform, der blev skabt i sommeren 2019 med fokus på personlig udvikling og åndeligt velvære. Siden sin start har Soulful.dk været dedikeret til at hjælpe sine kunder med at finde indre ro, samt styrke gennem et udvalg af spirituelle produkter.

Grundlagt af Ditte Kreuz - en folkeskolelærer med stor passion for det åndelige univers - startede Soulful.dk som en drøm om at skabe et rum for selvudvikling og refleksion. Dittes interesse for sten og krystaller har desuden spillet en stor rolle i hendes egen rejse mod indre balance og glæde.

Med fokus på autencitet og bæredygtighed, forhandler Soulful udelukkende med fair trade leverandører af krystaller, hvilket sikrer, at hver eneste sten er blevet udvundet under ansvarlige forhold. Det er vigtigt for Soulful at understrege deres engagement inden for etisk handel, samt deres store respekt for både mennesker og natur.

Siden lanceringen i Ditte's gæsteværelse har virksomheden oplevet en markant vækst. I dag inkluderer Team Soulful hele 10 dedikerede personer - både familiemedlemmer og nyansatte - som alle brænder for at føre Dittes vision ud i livet ved at tilbyde produkter, der kan bringe balance og styrke ind i kundernes liv. Med en start på et beskedent hjemmekontor har de nu flyttet til et rummeligt showroom på 180 kvm midt i Esbjerg, hvilket afspejler den fysiske vækst, der på mange måder symboliserer den rejse mod indre vækst, som de gerne vil inspirere deres kunder til at tage.

Soulful og rabatkoder


Løbende præsenterer Soulful forskellige typer af rabatkoder og deals, så du har mulighed for at erhverve deres unikke genstande til yderst favorable priser. Det sker typisk i form af procentvise rabatter på deres sortiment eller særlige kampagnepriser på udvalgte artikler - du kan altså spare mange penge.

Når du tilmelder dig Soulfuls nyhedsbrev, får du adgang til en lang række eksklusive tilbud samt muligheden for at være blandt de første til at høre om nye produkter og kommende events. Derudover byder Soulful ofte nye medlemmer af deres fællesskab velkommen med særlige velkomsttilbud - så hvis du leder efter en mere personlig oplevelse, er det lige noget for dig.

Derudover fejrer Soulful også skiftende årstider med særlige udsalg, hvor du kan finde nedsatte priser på alt fra enkeltstående krystaller til sammensatte retreat-pakker. Det er altså de oplagte muligheder for dig til at gøre en god handel, mens du forkæler dig selv med spændende spirituelle produkter.

Få rabat på Soulful med Savier


Savier er din shoppingassistent, der gør det let for dig at finde rabatter. I stedet for selv at skulle bruge tid på at lede efter rabatkoder, kan du bare lade Savier klare alt arbejdet for dig, mens du shopper de seneste kollektioner fra Soulful. Saviers avancerede system scanner nemlig internettet for de bedste tilgængelige rabatkoder til Soulful og tester dem automatisk for at sikre, at de er gyldige.

Når den bedste rabatkode er fundet, implementeres den uden besvær i din indkøbskurv hos Soulful. Det betyder, at du ikke alene sparer tid ved ikke selv at skulle søge og teste koder - du sikrer dig også den størst mulige besparelse med blot et enkelt klik. Dermed kan du med Savier slappe af og nyde dine nye indkøb fra Soulful, mens du har tilliden til, at du ikke går glip af ekstra besparelser.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓