Skip to main content

Sellpy rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Sellpy rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Sellpy


Sellpy er et skandinavisk markedsplads for second hand-varer, som brænder for at skabe en mere bæredygtig og miljøvenlig måde at handle på. Siden virksomhedens begyndelse har Sellpy haft som ambition at ændre vores vaner, når det kommer til køb af varer, ved at gøre det let og attraktivt at købe brugte ting online. Sellpy fokuserer på cirkulær økonomi, og tilbyder derfor en platform, hvor både privatpersoner og virksomheder har mulighed for at sælge deres overskydende varer i stedet for at smide dem ud - på den måde kan varerne få en ny ejer i stedet for at gå til spilde.

Som en digital markedsplads for second hand-varer er formålet med Sellpy at forlænge levetiden på tøj, accessories og andre genstande ved nøje at vurdere hver enkelts stand, sikre kvaliteten og derefter præsentere dem online for potentielle nye ejere. Sellpys platform er intuitiv og yderst brugervenlig. Det betyder, at du hurtigt kan finde unikke items eller nemt komme af med de ting, du ikke længere har brug for. Du kan som køber browse igennem et stort udvalg af varer.

Sellpy er et eksempel på, hvordan e-handel kan være grøn uden nogen besvær – tværtimod faktisk. Sellpy gør det nemmere end nogensinde før (og sjovere!)at shoppe bæredygtigt – helt uden kompromisser.

Bare rolig – du behøver ikke lave noget som helst! Alt tøj bliver automatisk sendt videre fra lageret lige så snart det er blevet solgt. Alt du skal gøre er altså faktisk bare... At intet gøre – så nemt er det!

Sellpy og rabatkoder


Sellpy er en innovativ online platform, som har forpligtet sig til at fremme en cirkulær økonomi ved at gøre det nemt og bekvemt for dig at købe og sælge brugte varer. De tilbyder løbende rabatkoder og deals, så du kan støtte en mere bæredygtig levevis - uden at skulle betale ekstra.

Når du handler hos Sellpy, får du ofte en velkomstrabat, hvis du er ny kunde. Derudover kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvilket giver dig adgang til information om de seneste tilføjelser til sortimentet samt eksklusive rabatkoder og specialtilbud.

Derudover har Sellpy tematiske udsalg ved sæsonskift, hvor du kan finde ekstraordinære besparelser på alt lige fra vintage tøj til genbrugselektronik. Og selvfølgelig fejrer de også store shoppingdage som Black Friday og Cyber Monday med betydelige rabatter.

Få rabat på Sellpy med Savier


Rabatkoder er en smart måde at spare penge, når du shopper online. De kan give dig adgang til særlige tilbud og rabatter, som ellers kan være svære at finde. Uanset om du leder efter procentvise besparelser, faste beløb i rabat eller gratis fragt, så kan rabatkoderne hjælpe dig med at få mere for dine penge.

Når du handler hos Sellpy, er Savier den ultimative shoppingassistent, hvis du gerne vil spare penge. Med Savier slipper du for selv at skulle bruge tid på at lede efter og teste forskellige rabatkoder - det hele bliver nemlig automatiseret. Assistenten finder først de mest relevante rabatkoder til lige netop dine valgte varer fra Sellpy, hvorefter de bliver testet for at sikre, at de virker.

Saviers teknologi sørger hurtigt for, at du altid får den bedste rabat hos Sellpy. Den indsætter nemlig automatisk den bedst mulige kode i kassen – alt sammen med bare ét enkelt klik fra din side. Det betyder altså minimal indsats fra dig, mens du stadig opnår en maksimal besparelse.

Med Savier slipper du for besværet med selv at skulle lede efter og validere rabatkoder, mens du handler hos Sellpy. Det smarte værktøj sørger nemlig for, at du altid får de bedste priser – hurtigt og nemt. Derudover kan det også hjælpe dig med at huske koderne samt overvåge priserne, så du ikke går glip af gode tilbud.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓