Skip to main content

MyHeritage rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste MyHeritage rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om MyHeritage


MyHeritage blev grundlagt med en simpel idé: at hjælpe mennesker over hele verden med at forstå deres slægtshistorie og finde nye familieforbindelser. Det har siden udviklet sig til at være en af de førende inden for online slægtsforskning, hvor du har mulighed for at udforske din fortid gennem historiske optegnelser og familietræer.

Faktisk startede virksomheden som et lille projekt i en garage, men har i dag over 93 millioner brugere verden over. MyHeritage leverer et stort arkiv af historiske data fra hele verden - herunder fødsels-, døds- og vielsesattester samt folketællinger - på flere sprog, så du kan bygge bro mellem dine egne generationer.

Med muligheden for DNA-test har MyHeritage taget slægtshistorieforskningen til nye højder ved at give dig mulighed for at opdage genetiske relationer og din egen etniske oprindelse. Samtidig behandler de dine data med fuld fortrolighed, så du kan føle dig helt tryg ved hele oplevelsen.

Innovation er helt central hos MyHeritage, som konstant er på forkant med forskningen inden for slægtsforskning. Det kommer bl.a. til udtryk gennem deres Smart Matches™ og Record Matches-teknologier, som automatisk sammenligner træer og optegnelser for at finde matches til dig.

I dag fortsætter MyHeritage med at vokse og innovere, alt sammen med det formål at berige dit liv ved at skabe en dybere forståelse for din baggrund og identitet - præcis som de altid har gjort.

MyHeritage og rabatkoder


Med MyHeritage, en førende platform inden for slægtsforskning og DNA-test, får du en dybdegående og personlig tilgang til at udforske din familiehistorie. MyHeritage tilbyder dig et stort bibliotek af historiske optegnelser og avanceret teknologi, der gør det muligt for dig at forbinde med din fortid på en måde, som ikke har været mulig før.

For at gøre det endnu lettere for dig at komme i gang med at opdage din historie, tilbyder MyHeritage regelmæssigt rabatkoder og gode tilbud, som du kan anvende ved køb af DNA-kits eller abonnementer på deres services. Tilbuddene kan ofte findes direkte på MyHeritages hjemmeside eller via e-mail kampagner, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Derudover fejrer MyHeritage særlige begivenheder med eksklusive rabatter og tidsbegrænsede kampagner - alt sammen for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Du har også mulighed for at finde specielle tilbud i perioder som Mors Dag eller Fars Dag, hvor DNA-test kits ofte sælges til reducerede priser.

Nye brugere kan desuden nyde godt af velkomsttilbud, mens eksisterende kunder indimellem belønnes med loyalitetsrabatter. Og ikke mindst er MyHeritage kendt for deres Black Friday- og Cyber Monday-tilbud, hvor du har chancen for at opnå store besparelser.

Hvis du er mere nysgerrig end dedikeret, så har MyHeritage også gratis værktøjer og ressourcer – på den måde kan du nemt komme i gang med din slægtsforskning uden nogen form for investering. Selskabet sørger desuden løbende for opdateringer og nye funktioner, så de kan sikre en høj brugeroplevelse.

Få rabat på MyHeritage med Savier


Rabatkoder er vigtige for dig, der gerne vil spare penge, når du shopper online. Med dem kan du få procentvise rabatter, beløbsrabatter og gratis fragt, hvilket kan være med til markant at reducere prisen på dine køb. Derfor er det også en stor fordel, hvis du ved, hvordan du finder og anvender rabatkoder.

Savier er en slags virtuel assistent, som sikrer dig de bedste rabatter hos MyHeritage. I stedet for selv at skulle bruge tid på at lede efter rabatkoder, sørger Savier automatisk for at finde og teste en række koder for dig. Med sin avancerede teknologi identificerer Savier lynhurtigt den mest attraktive rabatkode og anvender den direkte i din indkøbskurv hos MyHeritage - helt uden du skal løfte en finger.

Spar penge med Savier på MyHeritage's tjenester - herunder DNA-tests og historiske optegnelser - uden besværet med selv manuelt at skulle indtaste forskellige koder. Du skal blot foretage dine valg på MyHeritage's hjemmeside og derefter aktivere Savier ved kassen. Herefter overtager assistenten arbejdet med at sikre dig den bedst mulige pris med kun ét klik – nemmere bliver det ikke! Således sikrer Savier ikke bare en mere effektiv shoppingoplevelse, men også maksimale besparelser uden ekstra indsats fra din side.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓