Skip to main content

Munk Store rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Munk Store rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Rabat på ny kollektion.

Rabat på ny kollektion.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Munk Store


Munk Store er en dansk modebutik med stolte rødder i Jylland, som først åbnede dørene i Nørregade i Holstebro tilbage i 2002. Åbningen markerede starten på en spændende rejse, der har været med til at forme butikken, og i dag er Munk Store en af de mest betydningsfulde spillere på den danske modescene. Det, der især kendetegner Munk Store, er butikkens store fokus på innovation og et unikt udvalg bestående af nøje udvalgte mærker.

Med en ambition om altid at skille sig ud og være blandt de bedste inden for den danske modebranche, så lancerede Munk Store sin online platform, munkstore.dk, tilbage i 2011. Lanceringen af webshoppen markerede samtidig et navneskifte for butikken - et skift, som skulle afspejle fokusset på det digitale univers. Siden lanceringen har det været muligt for Munk Store at nå et endnu bredere publikum og dermed give sine kunder en endnu mere tilgængelig shoppingoplevelse.

Det unikke ved Munk Store er, at de trods overgangen til primært at være en webshop stadig formår at fastholde deres oprindelige værdier og personlige kundeservice. Bag både den fysiske butik og webshoppen er det nemlig stadig det samme dedikerede team, som står klar med samme gode service – uden eksterne indblandinger.

Munk Store består i dag af over 20 dedikerede medarbejdere, som hver især bidrager med deres helt eget touch - lige fra de ansvarsfulde opgaver til den daglige personlige kontakt med kunderne. Det er netop kombinationen af det passionerede personale, det nøje udvalgte sortiment og ikke mindst fokusset på kundekontakt, der gør Munk Store mere end bare en almindelig tøjbutik - det er et modefællesskab bygget på ægte passion for mode og individuelt udtryk.

Munk Store og rabatkoder


Munk Store har siden 2002 tilbudt deres kunder moderigtigt tøj og accessories gennem deres brugervenlige webshop og i deres fysiske butikker, hvor du altid kan møde engagerede medarbejdere. Munk Store sørger altid for, at du får mest muligt for dine penge gennem regelmæssige rabatkoder og forskellige tilbud.

Derudover kan du som nyhedsbrevsmodtager se frem til eksklusive tilbud, der bliver sendt direkte til din indbakke, så du altid er den første til at høre om nye kollektioner og særlige promotions. Derudover har Munk Store et loyalitetsprogram, hvor du kan optjene point hver gang du handler, som senere kan blive til yderligere rabatter.

Munk Store sørger også for at fejre dine fødselsdage med personlige rabatkoder - lige fra dem kan du bruge som ny kunde. Alt i alt sørger Munk Store for, at der jævnligt er gode deals - især under store begivenheder såsom Black Friday og Cyber Monday.

Butikkens online shop afspejler det dedikerede team bag Munk Store; brugeroplevelsen er nem og effektiv. Du får gratis fragt ved køb over en bestemt pris samt en let returordning - noget som tydeligt viser, at kundetilfredshed er en absolut topprioritet.

Munk Store ønsker ikke kun at være en modebutik - de ønsker også at være et fællesskab. Med passion for stilfuldt tøj og ægte relationer på tværs af medarbejdere og kunder, skaber de sammen en unik atmosfære både online og offline - ikke mindst med hjælp fra de gode deals og rabatkoder.

Få rabat på Munk Store med Savier


Rabatkoder er en smart måde at spare penge, når du shopper online. De kan give dig adgang til særlige tilbud i form af procentvise besparelser, direkte prisnedsættelser eller gratis fragt. For at få mest muligt ud af dine rabatkoder er det vigtigt at vide, hvordan og hvornår du bør bruge dem.

Savier automatiserer processen med at finde de bedste rabatter til dig fra Munk Store. I stedet for at bruge tid på selv at lede efter og teste forskellige rabatkoder, sørger Savier for at finde og anvende de mest fordelagtige koder til din ordre hos Munk Store - helt uden du skal løfte en finger.

Når du har valgt de varer, du gerne vil have fra Munk Stores store udvalg, og lagt dem i din indkøbskurv, skal du bare klikke på Saviers ikon, og så klarer den resten. Shoppingassistenten scanner hurtigt et stort udvalg af tilgængelige rabatkoder, tester dem i realtid og sikrer, at du opnår den højeste mulige besparelse - det hele foregår ved kassen, lige inden du betaler.

Med Savier kan du slappe af og nyde din shopping hos Munk Store med ro i sindet omkring dine køb. Saver sørger nemlig for alt det besværlige arbejde med validering og anvendelse af koderne, så du automatisk får de bedste tilbud uden nogen form for ekstra besvær.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓