Skip to main content

Maxizoo rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Maxizoo rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Spar op til 10%

Spar op til 5%

-25% på alle Latz produkter til nye kunder

-25% på alle gourmetprodukter til nye kunder.

48 / 5,000 -15% på alle Dreamies produkter til nye kunder.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Maxizoo


Maxi Zoo er en dedikeret kæde med en brændende passion for at berige livet for både kæledyr og deres ejere. Med hele 70 fysiske butikker spredt over hele Danmark og en brugervenlig onlinebutik, maxizoo.dk, stræber Maxi Zoo efter at tilbyde dig en service i topklasse med masser af ekspertise - lige fra dyrefoder, snacks og tilbehør til legetøj.

Som en del af den store, tyske koncern Fressnapf er Maxi Zoo en del af mere end 1750 butikker fordelt ud over hele Europa. Det gør kæden til den førende specialist inden for kæledyrsartikler i Europa - herunder Danmark. Torsten Toeller grundlagde det imponerende imperium i 1990 ved åbningen af den første butik i Erkelenz efter at have hentet inspiration fra USA. Hans vision var klar: At skabe store varehuse med et bredt sortiment, hvor du altid får professionel rådgivning og stor værdi for dine penge.

Det har da også netop været kernefilosofien bag Maxi Zoos succes siden starten. I 2003 opkøbte Maxi Zoo PetGo-butikkerne, hvorefter de fortsatte deres markante vækst ved bl.a. at opkøbe Petworld i 2020. Dengang som nu har opkøbene dannet grobund for nye og innovative tiltag - heriblandt åbningen af en førsteklasses salon i Aalborg samt lanceringen af en stor XXL butik i Hillerød.

Maxi Zoos ambitioner stopper dog ikke ved produkterne på hylderne - de ønsker nemlig også at skabe meningsfulde relationer og give dig dybdegående vejledning om alt fra ernæring og stimulering til omsorg og pleje. Hos Maxi Zoo er 'Kærlighed til kæledyr' nemlig ikke bare et slogan - det er fundamentet for alt, hvad de foretager sig. Her bliver dyrenes trivsel nemlig prioriteret højt, mens du får hjælp fra medarbejdere med stor erfaring og ekspertise, som brænder for deres fag.

Maxizoo og rabatkoder


Maxi Zoo er en af de førende specialister, når det gælder kæledyr, og de tilbyder konstant et bredt udvalg af rabatkoder og gode tilbud, så du kan forkæle dine dyr, uden at det behøver at koste dig alverden. Du kan løbende finde en masse gode rabatter på diverse rabatsider eller direkte på Maxi Zoos egen hjemmeside.

Hvis du tilmelder dig Maxi Zoos nyhedsbrev, får du adgang til en række særlige fordele, heriblandt eksklusive tilbud og early bird annonceringer om kommende udsalg. Med deres store passion for kæledyr og ønsket om altid at give den bedste rådgivning, er Maxi Zoo mere end bare en butik – det er et helt community for alle kæledyrsentusiaster.

Maxi Zoo elsker at fejre særlige begivenheder - herunder din kæledyrs fødselsdag - ved at tilbyde dig specielle rabatter og deals, så du har endnu en god undskyldning for at forkæle dit elskede dyr. Derudover kan nye kunder hos Maxi Zoo se frem til attraktive velkomstrabatter, hvilket blot gør den første shoppingoplevelse endnu mere tiltalende.

Derudover har Maxi Zoo løbende årstidsbestemte udsalg samt flash-tilbud – på den måde kan du altid finde høj kvalitet til en lav pris. Højtider som Black Friday og Cyber Monday markeres desuden med ekstraordinære rabatmuligheder i butikken.

Uanset om du handler online eller i en af de fysiske butikker, så er Maxi Zoo altid din trofaste følgesvend - de stræber nemlig altid efter at give dig den bedste indkøbsoplevelse med masser af spændende deals og rabatter.

Få rabat på Maxizoo med Savier


Glem alt om at bruge tid på at lede efter rabatkoder til MaxiZoo – nu gør Savier det nemlig for dig. Savier scanner nemlig automatisk nettet for de mest aktuelle og relevante tilbud, så du ikke selv behøver at løfte en finger.

Når du har fundet de produkter, du ønsker hos MaxiZoo, kan Savier gøre din shopping endnu mere fordelagtig. I stedet for manuelt at skulle søge nettet tyndt efter gyldige rabatkoder, så klarer Savier hele molevitten for dig. Med sin avancerede teknologi scanner Savier automatisk en database af tilgængelige kampagnekoder og tester dem én ad gangen i din indkøbskurv på MaxiZoos hjemmeside.

Savier sørger hurtigt og effektivt for, at du opnår den størst mulige besparelse – uden besvær. Når den mest fordelagtige kode er identificeret (det kan f.eks. være en procentvis rabat, et fast beløb i prisreduktion eller gratis fragt), anvender Savier automatisk koden til dit køb. Alt sammen foregår det lynhurtigt, så du ikke mister tid eller risikerer at gå glip af tidsbegrænsede tilbud.

Det smarte ved Savier er, at det med kun ét klik aktiveres, hvorefter du kan fortsætte din shopping med visheden om, at du har fået den bedst mulige pris på dine varer hos MaxiZoo. Således sikrer du dig altid den smarteste måde at shoppe på – med garanti for besparelse og uden unødvendigt tidsforbrug.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓