Skip to main content

Maanesten rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Maanesten rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Maanesten


Maanesten blev grundlagt i 2010, da Henrik og Lotte Venø Callesen besluttede at omdanne deres idéer til unikke smykker til virkelighed. Siden starten har Maanesten udviklet sig og har i dag et dedikeret team bestående af over 40 medarbejdere, samt et stort netværk af mere end 300 forhandlere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Brandet er især kendt for sit håndværk og evne til at forene nutidens trends med tidsløse designs. Maanestens sortiment består af en lang række smykker - lige fra de mere finurlige til de elegante - alle sammen skabt med fokus på kvalitet og unikke detaljer. Hver eneste kollektion er designet med inspiration fra delikate materialer og flotte detaljer, hvilket afspejler skaberens oprindelige passion.

Selvom Maanesten hele tiden vokser, så forsøger de stadig at holde fast i deres oprindelige værdier: Kreativitet, håndværksmæssig integritet og et tæt forhold til både designprocessen og kunderne. Det er også derfor, at Maanestens løbende udvikler deres sortiment for at sikre, at der altid er noget for enhver smag - men én ting der aldrig ændrer sig er smykkenes evne til ikke bare at pynte, men også til at fortælle en historie og give et personligt touch.

Maanesten og rabatkoder


Maanesten har siden 2010 formået at skabe en unik position i smykkeindustrien, hvor de med deres passion har imponeret en lang række kunder med deres håndlavede smykker. I dag består teamet bag Maanesten af mere end 40 dedikerede medarbejdere, og smykkerne bliver solgt hos over 300 forhandlere i Norden og Tyskland.

Siden etableringen ved køkkenbordet har Maanesten vist sig at være et brand, som altid har kundernes tilfredshed i fokus – ikke mindst når det kommer til priser. Smykkefirmaet er nemlig især kendt for at udbyde et væld af rabatkoder og deals, så du har mulighed for at forkæle dig selv eller andre, uden at det behøver at koste en formue.

Hvis du ønsker at være blandt de første, der hører om nye kollektioner og udsalg, samt modtage særlige kampagnetilbud, så er tilmelding til Maanestens nyhedsbrev noget for dig. Derudover belønner Maanesten også deres mest loyale kunder ved lejlighedsvis at sende personlige rabatter og invitationer til særlige events – kun for dem.

Med jævne mellemrum lancerer Maanesten sæsonbetonede udsalg og flash-tilbud i takt med årstiderne, hvor du har mulighed for at finde eksklusive smykker til nedsatte priser. Derudover kan du også forvente specielle rabatter og deals på både Black Friday og Cyber Monday - måske endda med ekstra generøse rabatkoder.

Mød den ultimative fusion mellem håndværksmæssig skønhed og prisvenlig luksus hos Maanesten - et brand med passion for unikke smykker. Med fokus på kundetilfredshed sørger de altid for hurtig levering (ofte gratis ved køb over et bestemt beløb) samt en returpolitik, der gør det let som en leg. Alt sammen, så du kan få dine smukke nye varer så hurtigt som muligt – eller returnere dem uden besvær.

Få rabat på Maanesten med Savier


Når du shopper online hos Maanesten, ønsker du naturligvis at få mest muligt for dine penge. Med den rigtige strategi kan rabatkoder være nøglen til store besparelser – og her kommer Savier dig til undsætning. Savier er en intelligent shopping-assistent, som sørger for, at du aldrig går glip af en god handel eller en oplagt mulighed for at spare penge hos Maanesten.

Med Savier slipper du for besværet med selv at skulle lede efter rabatkoder. I stedet scanner og tester Savier automatisk en lang række koder i realtid, så du altid kan være sikker på at få den bedst mulige deal. Det er med til at sikre, at du aldrig mere behøver at gå på kompromis.

Når du har fundet dine favorit smykker eller accessories fra Maanestens kollektioner og lagt dem i din indkøbskurv, tager Savier over med blot et enkelt klik fra dig. Assistenten integreres nemt ved kassen og anvender omgående den bedste gyldige rabatkode på dit køb - det kunne f.eks. være 10% i rabat eller gratis fragt. Det sikrer, at du får dine varer til den bedst mulige pris - uden besværet med selv at lede efter og indtaste koder.

Så næste gang du føler dig fristet af Maanestens unikke design og gode håndværk, så lad Savier være din personlige shopping-assistent – det er den hurtigste vej til ubesværet besparelse og endnu større nydelse af dit køb hos Maanesten.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓