Skip to main content

Luxplus rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Luxplus rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Luxplus


Luxplus er en online shop, som har udviklet sig til en populær medlemsklub med over 120.000 medlemmer, siden den blev startet i 2013. Her kan du finde et stort udvalg på mere end 20.000 skønheds-, sundheds- og personlige produkter fra mange kvalitetsmærker - og med klubben kan du hver måned spare helt op til 80% på produkterne.

Med et omfattende sortiment på over 20.000 produkter, der inkluderer et bredt udvalg af kvalitetsmærker, sørger Luxplus for, at du kan finde lige præcis de produkter, du leder efter inden for skønhed, sundhed og personlig pleje – lige fra dine favoritter til mere nicheorienterede varer.

Luxplus' forretningsmodel gør det muligt for dig at handle til faste lave priser, der kan være op til 80% lavere end normale priser. Det skyldes, at Luxplus køber varerne direkte fra leverandørerne og fokuserer på høj effektivitet – uden at det går ud over produktægthed eller kvalitet.

Når du er medlem hos Luxplus får du ikke kun muligheden for at handle til eksklusive priser - du får også gratis fragt samt adgang til BonusCash-programmet. Gennem programmet optjener du nemlig bonusser, hver gang du handler, som du efterfølgende kan bruge til at få rabat på dine køb - dermed får du endnu flere fordele hos Luxplus.

Luxplus er mere end bare en butik – det er et fællesskab fyldt med passion og mangfoldighed inden for skønhed og velvære. Her finder du ikke kun et stort udvalg af lækre produkter, men også en masse engagerede mennesker og en generel positiv energi, som er en stor del af virksomhedens identitet.

Hvis ønsket om at blive en del af Luxplus opstår tilbyder de nu nye kunder en gratis 30-dages prøveperiode ved første køb. Derefter koster medlemskabet 89 kr om måneden – noget som mange dog synes er let at retfærdiggøre grundet de store besparelser og fordele klubben leverer hver måned.

Luxplus og rabatkoder


Luxplus er en online shoppingklub, som med sit fokus på skarpe priser og stort udvalg henvender sig til dig, der ønsker at spare penge, mens du shopper. De specialiserer sig i at tilbyde deres medlemmer gode tilbud på alt lige fra skønhedsprodukter til dagligdagsvarer. Med et medlemskab hos Luxplus får du adgang til over 20.000 produkter, som du kan købe til en fast lav pris - hver eneste dag. Samtidig får du også gratis fragt på alle dine køb.

Med et månedligt medlemskab til KUN 89 kr. sørger Luxplus altså for, at du kan opnå fordele og besparelser, uden at det behøver at koste dig alverden. Faktisk kan du hos Luxplus opnå priser, der ligger op til 80% under den normale markedspris - hver dag i hele måneden.

Luxplus går ikke på kompromis med udvalget, men fejrer i stedet ægthed og kvalitet ved at foretage direkte indkøb fra nogle af de største leverandører. På den måde har de siden 2013 formået at appellere til over 120.000 medlemmer ved at levere et koncept, hvor de sparer omkostninger, hvorend det er muligt, for derefter at videreføre besparelserne direkte videre til dig.

Derudover belønner LuxPlus sine trofaste kunder gennem deres BonusCash-program, hvor du optjener point for hvert køb, som senere kan bruges som direkte rabat på fremtidige køb – så jo mere du handler, jo mere sparer du.

Alt i alt positionerer LuxPlus sig som den ideelle partner for dig, der søger luksus og kvalitet uden de høje priser - shoppingklubben er kort sagt et paradis for alle beauty-entusiaster og prisbevidste shoppere

Få rabat på Luxplus med Savier


Med shopping assistenten Savier bliver jagten på de bedste tilbud og rabatter en leg, især når du shopper hos Luxplus. For at få de bedste priser på nettet, så er din brug af rabatkoder afgørende, og det hjælper Savier dig med.

Når du har fundet de produkter du ønsker hos Luxplus, kan Savier klare rabatkoderne for dig. I stedet for manuelt at skulle søge igennem internettet efter gyldige rabatkoder, overtager Savier opgaven. Med sin avancerede teknologi scanner Savier automatisk databasen af tilgængelige rabatkoder og tester dem én efter én i din indkøbskurv på Luxplus' hjemmeside.

Når den rabatkode som giver dig den største besparelse på præcis det du har i kurven er identificeret – hvad enten det er en procentvis rabat, et fast beløb i prisreduktion eller gratis fragt – tilføjer Savier automatisk koden til dit køb.

Det unikke ved Savier er dens brugervenlighed; med blot ét klik aktiveres funktionen, og du kan fortsætte dit køb velvidende om, at du har fået den bedst mulige pris på dine varer hos Luxplus.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓