Skip to main content

Les deux rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Les deux rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Spar 10%

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Les deux


Les Deux er et brand, der opstod ud af en tilfældig samtale mellem to modsætninger i Københavns pulserende byliv tilbage i 2011. En jurastuderende fra forstaden og en kreativ sjæl med internationale rødder mødtes over en unik T-shirt, som kombinerede det preppy look med det urbane på en helt ny måde - og dermed var grundstenen til Les Deux blevet lagt.

Historien om, hvordan de to stiftere mødtes, og hvordan brandet sidenhen har udviklet sig fra at være et lille startup i stifterens lejlighed til at blive et internationalt anerkendt tøjmærke, er et tydeligt bevis på, hvor stor en kraft der ligger i diversitet og fællesskab. I dag består teamet bag Les Deux af 100 dedikerede medarbejdere, som alle sammen brænder for at forene forskellige kulturer og skabe noget større sammen - præcis som de to stiftere gjorde fra starten af.

I takt med at Les Deux har vokset sig større, har de ladet sig inspirere af fællesskabets styrke, og de henter i dag deres energi fra de utallige historier og øjeblikke, hvor mennesker mødes og løfter hinanden. Det kan være alt lige fra en passioneret basketballklub i Paris til små hverdagshandlinger, hvor fremmede hjælper hinanden - det er netop disse øjeblikke, der fodrer Les Deuxs kreativitet og engagement.

Men Les Deux handler ikke kun om drømmen om tøjdesign - de ønsker også at gøre en positiv forskel for samfundene omkring dem. Gennem deres Legacy-program arbejder de dedikeret på at påvirke livene for dem, som ikke har haft de samme muligheder. Det inkluderer alt lige fra opbygning af skoler for syriske flygtninge i Mellemøsten til sociale initiativer, der giver unge mennesker over hele verden nye muligheder.

Les deux og rabatkoder


Du kan ofte finde eksklusive rabatter ved at følge Les Deux på sociale medier eller ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du vil være en af de første til at få besked om nye kollektioner, særlige kampagner og sæsonudsalg. Derudover værdsætter Les Deux deres kunder højt og belønner deres loyale kunder gennem forskellige loyalitetsprogrammer og kundearrangementer.

Les Deux fejrer også gerne dine personlige milepæle med specielle tilbud - herunder fødselsdagsrabatter. Og for at give dig en ekstra god start hos Les Deux, tilbyder de ofte en velkomstrabatkode, som gør det endnu mere attraktivt at handle hos dem for første gang.

Derudover er Les Deux også noget for dig, hvis du er studerende, da de tilbyder særskilte studierabatter - dermed kan du nemmere have råd til at klæde dig stilfuldt uden at sprænge dit budget. Og hvis du altid jagter de bedste priser, så vil de sæsonbetonede udsalg og flash-tilbud helt sikkert fange din opmærksomhed.

Samlet set kombinerer Les Deux moderne design med et formål om at sprede varme – altid klar til at forkæle sine kunder med gode tilbud og rabatkoder. Så kan du shoppe online på ansvarlig vis uden at gå på kompromis med din stil.

Få rabat på Les deux med Savier


Med Savier bliver processen med at finde rabatkoder til Les Deux produkter endnu lettere. Shoppingassistenten gør det hårde arbejde for dig ved automatisk at søge efter og teste en række rabatkoder for at finde den, der giver den største rabat på dine Les Deux indkøb - alt sammen med bare et enkelt klik.

Når du shopper online hos Les Deux og har fyldt din kurv med dine ønskede varer, aktiverer du bare Savier i kassen. Herefter scanner assistenten hurtigt sin omfattende database af aktive kampagnekoder og tester dem én efter én – alt sammen imens dit køb fra Les Deux forløber helt normalt.

Det øjeblik Savier finder den bedste rabatkode (den der giver dig den største besparelse), bliver koden automatisk anvendt på din ordre – du behøver altså ikke løfte en finger. Det betyder også, at du slipper for bøvlet med ugyldige koder og manuelt at skulle indtaste et hav af forskellige muligheder.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓