Skip to main content

KAiKU rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste KAiKU rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om KAiKU


KAiKU er en butik for dig, der elsker skandinavisk design. Butikken ligger lige i hjertet af Brabrand - kun et stenkast fra Aarhus. KAiKU er en sammensmeltning af moderne æstetik og historisk sus fra et råt og rustikt smedeværksted. Butikken i Brabrand har ligget der siden 2014, hvor de flyttede til større og mere unikke lokaler - nærmere bestemt et gammelt smedeværksted.

KAiKU blev grundlagt tilbage i 2007 af de to søstre, Stine og Dorte, og har sidenhen udviklet sig til et sandt mekka for alle med en forkærlighed for nordisk design. Butikkens sortiment afspejler en dyb passion for håndværk, lækre materialer og høj kvalitet. I takt med væksten - både fysisk butik og online - valgte KAiKU at lukke deres mindre butik i København i 2015 for udelukkende at fokusere på deres store butik i Brabrand.

Holdet bag KAiKU består af kvinder i alle aldre med forskellige baggrunde - lige fra arkitekter til pædagoger. Fælles for dem alle er deres store passion for service og skandinavisk design. Hos KAiKU handler det ikke bare om at sælge produkter - det handler om at formidle fortællinger om innovation, tradition og funktionelt design. Sortimentet består af nøje udvalgte varer fra både veletablerede mærker og nye talenter fra hele Skandinavien.

Butikken er indrettet, så du kan finde masser af inspiration til dit hjem, mens du går rundt mellem alle møblerne og tingene. Og mon ikke du ender med at købe noget? Alt andet lige må det da være en god idé at lytte til Dorte – hun har trods alt mere end 20 års erfaring indenfor interiørbranchen.

Og hvis du ikke lige bor i nærheden af Brabrand (eller du bare foretrækker at handle online), kan du heldigvis også besøge KAiKUs webshop i stedet – ligesom flere andre glade kunder allerede gør det.

KAiKU og rabatkoder


Hvis du tilmelder dig KAiKUs nyhedsbrev, kan du fremover modtage specialdesignede rabatkoder og beskeder om kommende tilbud direkte i din indbakke. På den måde sikrer du dig, at du aldrig går glip af muligheden for at spare penge på dine favorit designs.

KAiKU har altid haft en stor passion for skandinavisk design, hvilket også afspejles i deres support af lokale talenter. De sørger nemlig ofte for at introducere unikke fund fra mindre kendte skandinaviske designere - nogle gange endda med en velkomstrabat, så du har endnu mere incitament til at opdage nye stilarter.

For dig der er helt ny hos KAiKU, så er det slet ikke usandsynligt med en velkomstrabat. Det giver faktisk en ret god mulighed for at udforske deres sortiment uden at skulle investere alverden - hvilket jo altid er rart. Og selvfølgelig sørger KAiKU også for store besparelser under shoppingevents som Black Friday og julehandlen, hvor de typisk kører med tidsbegrænsede tilbud.

Ligesom mange andre webshops har KAiKU også et team bag butikken, som brænder for det de laver. De går meget op i både produktudvælgelse og kundeservice, og gennemføre hver eneste dag transaktioner med stor ekspertise og professionalisme - altid med et smil.

Få rabat på KAiKU med Savier


Savier gør det let og hurtigt at finde og anvende rabatkoder, når du handler hos KAiKU. Med ét enkelt klik scanner og leder Savier automatisk efter de bedste rabatkoder på nettet, hvorefter den anvender den mest fordelagtige kode direkte i din indkøbskurv. Dermed kan du nemt og hurtigt få rabat på dit køb, uden at det kræver den store indsats fra din side.

Saviers system sørger desuden altid for, at de koder, der bliver benyttet, er gældende og aktuelle – så slipper du for at skulle bekymre dig om noget som helst. Uanset om du er på udkig efter boligtilbehør, modeartikler eller måske nogle unikke gaveideer fra KAiKU, så vil Savier sørge for, at din shopping bliver både nemmere og mere økonomisk.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓