Skip to main content

Imerco rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Imerco rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Imerco


Imerco er en velkendt dansk kæde af isenkræmmere og forhandlere af husholdningsprodukter, som har opbygget en position som en af de førende butikker i branchen. Siden etableringen i 1928 har Imerco formået at udvide og har i dag over 160 butikker fordelt over hele Danmark. Imercos succes kan tilskrives deres store udvalg af produkter i høj kvalitet til køkkenet, til borddækning, til boligen og som personlige gaver - der er noget for enhver smag.

I 2017 styrkede Imerco sin position på markedet ved at opkøbe butikskæden Inspiration, hvilket samtidig medførte et endnu større udvalg af produkter. Deres fokus på innovation og kvalitet har desuden resulteret i lanceringen af eksklusive mærker som Timm Vladimir Kitchen, Cook&Baker og erik bagger a/s.

I dag omsætter Imerco for over 1,75 milliarder kroner årligt via deres online platform, hvor de desuden har skabt en stor kundeklub med flere end én million medlemmer - Imerco+. Medlemsklubben er et bevis på virksomhedens ønske om at belønne sine kunder gennem særlige medlemspriser og eksklusive tilbud.

I takt med den stigende digitalisering har Imerco naturligvis også fokus på deres e-handelsplatform for at sikre, at du altid får en nem og brugervenlig online shoppingoplevelse. De tilbyder forskellige fragtmetoder inklusiv hjemmelevering samt muligheden for selv at afhente dine varer i enten en fysisk butik eller en pakkeshop. For større varer benytter de specielle fragtfirmaer, der leverer helt frem til din dør - dog kan det betyde lidt længere leveringstid.

Derudover har Imerco også en yderst fleksibel returpolitik. Det giver dig ekstra tryghed, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dit køb. Skulle det ske, kan du hurtigt og let returnere eller bytte din vare enten via webshoppen eller ved at besøge en af Imercos mange fysiske butikker.

I alt afspejler det faktisk bare Imercos dedikation til altid være på forkant med markedet samt deres mål om løbende at levere værdi og service i topklasse - noget de gør alt hvad de kan for. Og med M. Goldschmidt Holding-koncernen i ryggen fortsætter Imerco selvfølgelig sin mission om at inspirere dig gennem sit store udvalg af produkter til hjemmet.

Imerco og rabatkoder


Imerco er en af de førende forhandlere af køkkenudstyr, boligtilbehør og brugskunst, og de tilbyder jævnligt gode rabatter og deals til deres kunder. Med et stort udvalg af kvalitetsprodukter gør Imerco det nemt for dig at indrette dit hjem præcis, som du ønsker, uden at det behøver at koste en formue.

Hvis du tilmelder dig Imercos nyhedsbrev, får du ikke bare spændende tilbud sendt direkte til din indbakke - du får også muligheden for at få adgang til udsalg før alle andre. Derudover har Imerco et populært loyalitetsprogram, Imerco Plus, hvor de belønner deres faste kunder med særlige medlemspriser, specielle tilbud og invitationer til unikke arrangementer.

Når du har fødselsdag, vil du også kunne nyde godt af personlige rabatter som en ekstra bonus. Derudover er der ofte store sæsonudsalg og midlertidige flash-tilbud - især omkring begivenheder som Black Friday og Cyber Monday.

Alt i alt leverer Imerco en fuldendt shoppingoplevelse med fokus på kvalitet og design - de er nemlig altid klar med spændende deals og rabatkoder for at sikre dig den bedste værdi for dine penge.

Få rabat på Imerco med Savier


Med shopping assistenten Savier bliver det at finde de bedste tilbud og rabatter en leg, især når du shopper online. For at opnå de bedste priser på nettet, er din brug af rabatkoder altafgørende, og her kan Savier hjælpe dig.

Når du har fundet de produkter du ønsker hos Imerco, kan Savier revolutionere din shoppingoplevelse. I stedet for manuelt at skulle søge igennem internettet efter gyldige rabatkoder, overtager Savier opgaven for dig. Med sin avancerede teknologi scanner Savier automatisk nettet igennem for kampagnekoder, mens du ligger varer i kurven hos Imerco.

Savier arbejder hurtigt for at sikre, at du opnår den størst mulige besparelse. Når den mest fordelagtige kode er identificeret – hvad enten det er en procentvis rabat, et fast beløb i prisreduktion eller gratis fragt – anvender assistenten koden til dit køb.

Det unikke ved Savier er dens brugervenlighed; med blot ét klik aktiveres funktionen, og du kan fortsætte dit køb velvidende om, at du har fået den bedst mulige pris på dine varer hos Imerco. Derudover slipper du også for at skulle indtaste rabatkoder manuelt i farten.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓