Skip to main content

ICIW rabatkoder i Maj 2024

Få automatisk tilføjet den bedste ICIW rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Om ICIW


ICANIWILL, eller ICIW, er en inspirerende succeshistorie fra sportsbranchen, som startede med et simpelt, men stærkt mantra skrevet på en seddel: "I CAN, I WILL" - på dansk "JEG KAN, JEG VIL". Siden da har ICIW udviklet sig fra at være en lille spiller til at have en markant position på den internationale scene inden for træningstøj.

Historien om ICANIWILL begyndte tilbage i 2007, da grundlæggeren Gustaf Ollas besluttede sig for at finansiere sin universitetsuddannelse uden at tage SU-lån. Det krævede hårdt arbejde ved siden af studierne, og det var faktisk også i løbet af denne tid, at Gustaf startede en blog om sin hverdag – herunder hans træning og kost. Bloggen blev hurtigt populær, og inden længe var den en af de mest populære i sin kategori. Gustafs personlige mantra "I CAN, I WILL" blev dermed et symbol på styrke og dedikation - noget som senere hen skulle komme til at definere brandet ICIW.

Mens Gustaf knoklede derudad i træningscentret, opdagede han et stort hul på markedet for sportstøj – især fra et svensk perspektiv. Det var faktisk her han fik idéen til ICIW. Efter at have set Jon Olssons ikoniske Camo-mønster, besluttede han sig for at lære at designe og producere tøj selv. To år senere - efter en ihærdig indsats - lancerede han de første Camo Tights gennem online forudbestillinger – en model der gjorde det muligt kun at producere tøjet, hvis der var en efterspørgsel.

I dag er ICANIWILL et af de førende sportsmærker i Skandinavien og nyder stor popularitet i hele Norden samt resten af Europa. Med fokus på høj kvalitet og tekniske detaljer er ICIW dedikeret til ikke kun at motivere dig til dine bedste præstationer, men også til rent faktisk at hjælpe dig med dem - uanset om du dyrker sport på eliteplan eller bare motionerer for sjov.

Derudover har sortimentet fra ICANIWILL altid haft fokus på innovation og design. Det betyder helt konkret, at alle produkter er udviklet med henblik på ikke bare at give dig den bedst mulige støtte under træning – de er også lavet med vilje til rent faktisk kunne noget særligt.


ICIW og rabatkoder


ICIW tilbyder løbende rabatkoder og gode tilbud, så du kan finde noget lækkert træningstøj til en skarp pris. Uanset om du er på udkig efter nye tights, en sports-bh eller en jakke, så kan du med stor sandsynlighed finde noget i deres store udvalg - og med lidt held endda på tilbud.

Derudover kan kunder hos ICIW modtage yderligere fordele ved at tilmelde sig brandets nyhedsbrev. Som abonnent får du ofte de første opdateringer om nye kollektioner, særlige kampagner og ikke mindst unikke rabatkoder. Derudover har ICIW forskellige tiltag og loyalitetsprogrammer kørende, som alle er med til at belønne dig for dine køb - hver gang.

Fødselsdage er noget helt specielt hos ICIW, hvor de sørger for at fejre dig med personlige rabatter på dine yndlingsprodukter. Derudover lanceres der også jævnligt velkomstrabatter for at gøre det endnu mere attraktivt for dig at prøve brandets produkter.

Særligt studerende har mulighed for at benytte sig af studierabatter - noget som gør ICIWs allerede overkommelige priser endnu bedre. Derudover holder brandet ofte sæsonudsalg samt limited-time flash-tilbud, så du altid har mulighed for at gøre en god handel.

Til store shopping-helligdage som Black Friday og Cyber Monday kører ICIW nogle af de mest konkurrencedygtige deals og rabatkoder i branchen. Hvis du leder efter de bedste tilbud på premium træningstøj, bør du ikke gå glip af de store begivenheder.

Få rabat på ICIW med Savier


Med Savier bliver online shopping hos ICIW ikke bare en behagelig oplevelse - det bliver også mere økonomisk fordelagtigt. Når du shopper fitness- og træningstøj fra ICIW, ønsker du naturligvis at få mest muligt for dine penge, og det er her, at Savier kan hjælpe dig.

Sådan fungerer det: Når du er klar til at checke ud på ICIWs hjemmeside med dine udvalgte varer, aktiverer du blot Savier med ét klik. Herefter går shoppingassistenten straks i gang med at lede internettet igennem efter aktive rabatkoder, der er specifikke for ICIWs produkter i din kurv. Saviers intelligente algoritme tester hurtigt og lydløst hver enkelt kode i baggrunden og vælger derefter den kuppon, der giver dig den største besparelse.

Det betyder altså, at du fremover ikke mere behøver at skulle indtaste koder manuelt eller lede rundt på tvivlsomme rabatsider - i stedet får du automatisk den bedste tilgængelige rabat anvendt direkte ved kassen. Alt imens kan du bare læne dig tilbage og glæde dig over dit nye træningstøj fra ICIW, som snart er på vej hjem til dig - og alt sammen uden det slår bunden ud af dit budget.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓