Skip to main content

Friluftsland rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Friluftsland rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Friluftsland


Friluftsland har siden sin grundlæggelse i 1980 haft en mission om at levere friluftsudstyr af høj kvalitet til naturelskere og eventyr-entusiaster. Med stor passion for naturen og det fri, danske grund, er virksomheden i dag en af de førende inden for sit felt med flere butikker rundt omkring i Danmark.

Hos Friluftsland er alle medarbejdere selv ivrige friluftsmennesker, hvilket betyder, at de ikke bare sælger udstyr - de bruger det også. Deres praktiske erfaring gør, at de altid kan give dig en ærlig og kompetent vejledning, så du kan finde præcis det udstyr, der passer bedst til dig og dine behov, hvad end det er rygsække, soveposer, telte eller teknisk beklædning.

Friluftsland går højt op i kun at forhandle produkter fra nogle af de mest anerkendte producenter på verdensplan. Det er nemlig vigtigt for dem kun at sælge udstyr, hvor de er sikre på kvaliteten - især fordi de ønsker at sikre, at dit udstyr kan klare al slags vejr og enhver form for brug. Derfor henvender de sig også til både nybegyndere og erfarne friluftsentusiaster.

I dag danner Friluftsland – som en del af Fenix Outdoor AB – sammen med en række andre outdoor-virksomheder en del af et stort fællesskab dedikeret til friluftslivet. Det giver Friluftsland masser af ressourcer til yderligere vækst, hvilket igen betyder endnu flere oplevelser i naturen for endnu flere danskere.

Siden 1980 har Friluftsland haft et ønske om kun at levere friluftsudstyr fra nogle af de allerbedste producenter på verdensplan. Det er vigtigt for dem kun at sælge udstyr, hvor de ikke går på kompromis med kvaliteten – især fordi de ønsker at sikre sig, at dit udstyr kan klare al slags vejr og alle tænkelige situationer. Derfor henvender de sig også til både nybegyndere og erfarne friluftsentusiaster - du kan med andre ord være sikker på altid at finde godt grej hos Friluftsland.

Friluftsland og rabatkoder


Friluftsland er en butik med fokus på outdoor- og eventyrudstyr, og de er især kendte for deres nøje udvalgte sortiment af høj kvalitet. Du kan finde alt lige fra rygsække og soveposer til vandrestøvler og teknisk beklædning - med produkter fra Friluftsland kan du være sikker på, at du er godt rustet til dine eventyr.

Derudover holder Friluftsland løbende rabatkampagner og lancerer gode tilbud, så du har mulighed for at gøre en god handel, mens du udstyr dig til dit næste friluftsprojekt. Typisk kan deals blive fundet direkte på Friluftslands hjemmeside eller gennem deres nyhedsbrev, hvor du vil modtage eksklusive tilbud samt information om kommende udsalg, hvis du tilmelder dig.

Friluftsland sørger også for at fejre dine store øjeblikke ved at tilbyde personlige rabatter - det kan for eksempel være i anledning af din fødselsdag. Derudover får nye kunder ofte en særlig velkomstrabat, hvilket gør det endnu mere attraktivt at handle hos Friluftsland for første gang.

Derudover holder Friluftsland også jævnligt sæson- og flash-udsalg, så du har endnu flere muligheder for at finde noget nyt gear - ofte til en nedsat pris.


Få rabat på Friluftsland med Savier


Med Savier bliver det nemt for dig at finde rabatkoder til dine Friluftsland-køb. I stedet for selv at skulle bruge tid og kræfter på at lede efter rabatkoder, sørger Savier automatisk for at finde og teste de bedste koder til de varer, du allerede har lagt i din indkøbskurv. Det hele sker i realtid, så når du er klar til at gennemføre dit køb, skal du blot aktivere Savier, hvorefter den sørger for at finde og anvende de bedste rabatter - helt uden besvær.

Når du handler hos Friluftsland og er klar til at tjekke ud, aktiverer du bare Savier. Assistenten gennemsøger internettet for gyldige rabatkoder og tester hver enkelt kode for at sikre dens validitet og værdi – alt imens du bare kan læne dig tilbage. Derefter anvender Savier den mest fordelagtige kode direkte på dit køb, så du slipper for selv at skulle bruge tid på at lede efter eller indtaste kampagnekoder.

Savier sørger med andre ord for, at du altid får den størst mulige besparelse, mens du nærmest ikke skal løfte en finger.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓