Skip to main content

Føtex rabatkoder i Maj 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Føtex rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Om Føtex


Føtex er en velkendt dansk supermarkedskæde, som har været en fast del af danskernes hverdag siden åbningen af den første butik i Aarhus tilbage i 1960. Kæden blev grundlagt af Herman Salling og har siden da udviklet sig til at være en af de ledende dagligvarebutikker i Danmark med over 100 butikker spredt ud over hele landet.

Det, som gør Føtex unik, er deres store udvalg af varer, herunder fødevarer, tøj, elektronik og boligtilbehør - du kan med andre ord finde stort set alt, hvad du har brug for i én og samme butik. Med et stort fokus på kvalitet og friskhed tilbyder Føtex desuden et omfattende sortiment af friske fødevarer såsom frugt og grønt, kød og fisk samt deres eget bageri, hvor de hver dag bager et stort udvalg af brød og kager.

Med sin ikoniske lyseblå farve er Føtex' logo velkendt i hele Danmark. I dag har supermarkedskæden stadig en central rolle i mange danskeres hverdag, idet de fortsat er et oplagt valg til dine daglige indkøb – enten i de fysiske butikker eller online via deres webshop. Her får du samme store udvalg som i butikkerne samt muligheden for både levering og click-and-collect.

Føtex' historie strækker sig fra pionertiden helt frem til det moderne supermarkedskoncept vi kender i dag – noget som tydeligt vidner om kædens evne til at tilpasse sig tidens krav uden at gå på kompromis med den oprindelige vision: At kunne tilbyde varer af højeste kvalitet kombineret med en fremragende kundeservice.

Føtex og rabatkoder


Føtex er en af Danmarks mest populære supermarkedskæder, som altid har et væld af rabatkoder og gode tilbud, der hjælper dig med at spare penge i din hverdag. De er især kendte for deres brede udvalg af fødevarer og dagligvarer, hvor de løbende præsenterer dig for masser af attraktive tilbud - både i deres fysiske butikker og online.

Hos Føtex kan du ofte finde eksklusive rabatter ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du udover gode tilbud også får information om nye produkter og sæsonens varer. Derudover har Føtex et bonussystem, hvor du optjener point hver gang du handler, som du efterfølgende kan konvertere til rabatter på dine fremtidige køb.

I anledning af særlige begivenheder som jul, påske og skiftet mellem årstiderne, lancerer Føtex temabaserede kampagner med specielle rabatter. Derudover har de også nye "spotvarer" hver uge, hvor udvalgte produkter er markant nedsat i pris.

Føtex henvender sig også til specifikke kundegrupper - for eksempel tilbyder de baby-pakker med relevante produkter til nybagte forældre samt en række studierabatter.

Få rabat på Føtex med Savier


Savier er din nye bedste ven, når du gerne vil spare penge, næste gang du handler i Føtex. I stedet for selv at skulle bruge tid og energi på at lede efter rabatkoder, kan du bare overlade det til den smarte shoppingassistent.

Når du shopper online hos Føtex og har valgt dine varer, så går Savier i gang. Med ét klik begynder assistenten automatisk at søge efter og teste en række rabatkoder. Det kan være alt fra procentvise besparelser og faste prisnedsættelser til muligheden for at få gratis levering – det hele for dig.

Savier arbejder hurtigt i baggrunden med at finde de bedste koder, og når den mest fordelagtige er fundet, anvender Savier koden direkte i din indkøbskurv ved kassen. På den måde sikrer du dig den størst mulige besparelse – uden at løfte en finger.

Med Savier bliver din oplevelse med at handle i Føtex både mere økonomisk og bekvem. Du kan altid være sikker på at få de bedste priser på dine favoritprodukter, mens Savier sørger for det hårde arbejde med at finde og anvende de mest fordelagtige rabatkoder for dig - helt automatisk.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓