Skip to main content

Cykelpartner rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Cykelpartner rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Cykelpartner


Cykelpartner.dk har gennem mere end tre årtier opbygget en solid viden og erfaring inden for cykelbranchen, og siden 2005 har de været en af de førende aktører på markedet. I 2021 blev virksomheden en del af DCCP Group A/S, som også står bag Designcykler.dk og butikskæden Design Cykler.

Med et stort udvalg af cykler, cykeldele, tilbehør og udstyr samt produkter inden for sport og outdoor, ønsker Cykelpartner.dk at være kundernes foretrukne leverandør. De fokuserer på at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser med en hurtig levering - faktsikert 98% af varerne bliver leveret allerede den næste dag, hvis du bestiller inden kl. 17:00 på hverdage.

I Jebjerg i Midtjylland ligger hovedsædet, hvor alle dele af virksomheden foregår – lige fra kundeservice og varehåndtering til forsendelser og returhåndtering.

Cykelpartner.dk ønsker at fremstå som et sikkert valg, når du handler online med deres store ekspertise inden for området. Samtidig brænder de for at udbrede cykelkulturen i Danmark, mens de yder en god service – for det er nemlig noget, der betyder meget for dem.

Cykelpartner og rabatkoder


For at imødekomme alle cykelentusiasters behov, tilbyder Cykelpartner.dk regelmæssigt attraktive rabatkoder og deals, som du kan finde både på deres hjemmeside og gennem forskellige rabatsider. Det betyder, at du kan spare penge på alt lige fra den nyeste cykelteknologi til essentielt udstyr og tøj - uden at det behøver at koste dig en formue.

Når du tilmelder dig Cykelpartner.dks nyhedsbrev, får du ikke kun information om de nyeste produkter, men også adgang til eksklusive kampagner. Derudover er der også en chance for, at du kan få særlige rabatter kun for modtagere af nyhedsbrevet.

Derudover fejrer de også store shoppingevents såsom Black Friday og Cyber Monday med imponerende tilbud, hvor besparelserne er større end nogensinde. Derudover holder de løbende flash-udsalg i løbet af året, hvor du har mulighed for at gøre et kup eller to.

Med en hurtig levering – 98% af ordrerne ankommer allerede den næste dag ved bestilling før kl. 17:00 på hverdage – samt en sikker e-handelsplatform, kan du trygt og nemt handle online – præcis som det har været siden 2005.

Få rabat på Cykelpartner med Savier


Med Savier bliver det let og enkelt at finde rabatkoder til Cykelpartner. I stedet for selv at skulle lede efter rabatkoder, sørger Savier automatisk for at finde og anvende den bedste kode til din indkøbskurv. Det hele klares med et enkelt klik, så du uden besvær kan opnå de størst mulige besparelser – nemt og hurtigt.

Uanset om du er på udkig efter en ny cykel, udstyr eller andet tilbehør, så sørger Savier altid for at du får de bedste tilbud hos Cykelpartner. Derudover arbejder shopping assistenten i baggrunden, hvilket gør hele processen mere økonomisk og brugervenlig - du skal faktisk bare huske at aktivere Savier, så klarer den resten. Så næste gang du handler hos Cykelpartner, kan du lade Savier assistere dig, mens du nyder dine besparelser – helt uden ekstra anstrengelser.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓