Skip to main content

By Stine Winther rabatkoder i Maj 2024

Få automatisk tilføjet den bedste By Stine Winther rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Spar 15%

Få rabat på dit næste køb

Få rabat på din næste ordre

Spar 10%

Få 10% rabat

Om By Stine Winther


Winther Studio, tidligere kendt som By Stine Winther, er en kreativ og dynamisk webshop, der blev grundlagt af Stine Winther Østergaard. Siden starten i 2016 har virksomheden udviklet sig fra en primært Instagram-baseret butik, der solgte smykker, scrunchies og hårbånd, til at være en yderst populær online forretning med et stort udvalg af unikke accessories - og er i dag et oplagt valg for alle modebevidste kvinder.

Winther Studio er skabt ud fra en brændende passion for at designe og producere smykker og accessories. Brandets succeshistorie tog for alvor fart, da de udvidede deres sortiment med dametøj, som hurtigt blev utrolig populært blandt kunderne. Faktisk blev efterspørgslen så stor, at produktionen nu foregår på danske systuer for at kunne følge med den store interesse.

I 2017 tog Winther Studio endnu et stort skridt, da de lancerede deres egen hjemmeside - et spændende nyt kapitel for virksomheden. Med lanceringen fulgte muligheden for en endnu større vækst samt udvidelse af sortimentet gennem import af smykker og accessories fra hele verden. I takt med udviklingen har fokusset i dag skiftet udelukkende til salg af produkter inden for kategorierne.

En af hjørnestenene i Winther Studios forretningskoncept er at følge de seneste trends og sørge for, at sortimentet altid består af moderne varer til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover vægter virksomheden feedback fra kunderne meget højt – det er nemlig vigtigt for dem altid at imødekomme dine behov og ønsker.

Med et konstant voksende udvalg sørger Winther Studio samtidig for, at der er noget til enhver smag - uanset om du har en feminin eller mere tomboyish stil. Det er nemlig vigtigt for butikken, at de kan hjælpe netop dig med at udtrykke din individualitet gennem dit tøj og dine accessories.

Derudover kan du også se frem til en super personlig oplevelse samt en yderst kompetent kundeservice – hvad end du handler online eller foretrækker at få assistance via telefonen.

By Stine Winther og rabatkoder


Derudover tilbyder By Stine Winther jævnligt fordelagtige rabatkoder og deals, så du altid har mulighed for at gøre en god handel, mens du opdaterer din kollektion af smykker og accessories.

Du kan finde rabatterne på wintherstudio.com eller gennem de forskellige kampagner, som By Stine Winther løbende annoncerer i deres nyhedsbrev. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du ikke kun adgang til eksklusive tilbud, men også løbende opdateringer om nye kollektioner og særlige begivenheder - så går du aldrig glip af noget.

Derudover kan du også se frem til personlige fødselsdagsrabatter og velkomstrabatter, hvor især den første shoppingoplevelse bliver ekstra speciel. Hvis du er studerende, tilbyder By Stine Winther også studierabatter - faktisk har de et af markedets mest attraktive studierabatter. Så uanset hvilken situation du befinder dig i, er der gode besparelser at hente.

Sæsonudsalg og tidsbegrænsede flash-salg er noget By Stine Winther ofte kører, hvor du har mulighed for at finde dine favorit smykker og accessories til nedsatte priser. Derudover må vi heller ikke glemme Black Friday og Cyber Monday - her kan du virkelig score nogle store besparelser.

Få rabat på By Stine Winther med Savier


Savier er din ultimative shopping assistent, der gør online shopping til en mere besparende og ubesværet oplevelse - især når du shopper hos By Stine Winther. Med Savier behøver du ikke spilde tid på at lede efter rabatkoder eller bekymre dig om, hvorvidt du får den bedste deal. Her er hvordan Savier kan hjælpe dig med at få rabat hos By Stine Winther:

Når du har valgt de items fra By Stine Winther, som du ønsker at tilføje til din garderobe, og lagt dem i din indkøbskurv, tager Savier over. Assistenten scanner nemlig internettet for de nyeste og mest fordelagtige rabatkoder til netop By Stine Winther. Du behøver altså ikke længere selv manuelt at søge efter koder eller gennemgå en masse forskellige hjemmesider - Savier klarer det hele for dig.

Ved hjælp af sin avancerede teknologi tester Savier samtidig alle kampagnekoderne, de finder, for at sikre deres gyldighed. På den måde slipper du for besværet med at skulle indtaste koder, der ikke virker eller er udløbet. Når den bedste og gyldige rabatkode er fundet - uanset om det er en procentdel af dit køb, en fast rabat eller gratis levering - så anvender Savier automatisk koden for dig.

Med kun ét klik sikrer du dig selv den størst mulige besparelse – helt uden besvær med selv at skulle filtrere igennem mindre attraktive eller ugyldige koder. Du kommer altså til at bruge mindre tid på jagten efter rabatter og mere tid til at glæde dig over dine nye køb fra By Stine Winther - med visheden om, at du har gjort det til den bedst mulige pris.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓