Skip to main content

Butler Loftet rabatkoder i Maj 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Butler Loftet rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Få 10% rabat

Om Butler Loftet


Velkommen til BUTLER LOFTET - her finder du et eksklusivt udvalg af tøj og livsstilsprodukter. Beliggende i centrum af Aalborg har BUTLER LOFTET siden 1971 været et oplagt valg for dig, som vægter stil og kvalitet højt. Startet af Wagner-familien som en herrebutik ved navn BUTLER, har konceptet gennem årene udviklet sig og i dag tilbyder noget for enhver smag.

BUTLER LOFTET er i dag et moderne modehus med fire unikke koncepter under ét tag, hvilket gør os til det ideelle sted for dig, der ønsker at klæde dig smart og stilfuldt.

BUTLER LOFTET ønsker at give dig en god oplevelse, når du handler og går op i at yde en høj service. Det passionerede team er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde præcis de brands og items, der passer bedst til dig. Derudover sørger de løbende for at holde spændende events og arrangementer, så der er en ekstra grund til at kigge forbi.

Den online platform reflekterer den samme varme og inspiration som den fysiske butik - BUTLER LOFTET ønsker nemlig at skabe en sammenhængende oplevelse uanset hvor du vælger at handle. Med mere end 100 forskellige brands præsenteret i smukke omgivelser på hjemmesiden, sammenkoblet med events, nye lanceringer og kampagner, levere de en helstøbt oplevelse for dig, der er på jagt efter noget unikt og personligt.

Butler Loftet og rabatkoder


Butler Loftet sørger jævnligt for at lancere rabatkoder og deals, så du kan få de nyeste styles uden at sprænge dit budget. Tilbudene kan variere fra procentbaserede rabatter til specifikke beløbsfradrag på udvalgte varer eller kollektioner - så er der noget for enhver smag.

Når du tilmelder dig Butler Loftets nyhedsbrev, får du desuden adgang til endnu flere fordele. Du vil nemlig modtage eksklusive deals samt være en af de første til at høre om nye lanceringer og særlige begivenheder. Hvis du ofte handler hos Butler Loftet, bør du også overveje at melde dig ind i deres loyalitetsprogram, hvor du har mulighed for at opnå yderligere besparelser.

Fødselsdagsrabatter er også noget, som flere danske butikker tilbyder - heriblandt Butler Loftet. Når din fødselsdag nærmer sig, kan du se frem til at modtage særlige rabatter på dine køb. Derudover kan det også være, at du får en velkomstrabat - især hvis det er din første gang hos butikken.

Butler Loftet sørger altid for at holde sig opdateret med de seneste trends inden for modebranchen. Derfor afholder de også jævnligt sæsonudsalg og andre store shoppingevents med ekstra gode tilbud - heriblandt Black Friday og Cyber Monday.

Få rabat på Butler Loftet med Savier


Du kan finde rabatkoder i alle former, lige fra procentvise rabatter og direkte prisafslag til gratis fragt – alt sammen for at sikre, at du opnår de bedst mulige priser, når du shopper online. Udfordringen er dog typisk at finde og anvende de koder, du finder.

Her er shoppingassistenten Savier en oplagt løsning. Ved hjælp af en automatisk søgefunktion tester Savier en række rabatkoder for dig, så du nemt og hurtigt kan opnå de bedste tilbud hos Butler Loftet – uden selv at løfte en finger. Alt, du skal gøre, er at klikke på Saviers ikon, når du er klar til at gennemføre dit køb. Derefter sørger assistenten for med lynets hast, at du får den mest fordelagtige rabat med det samme.

Savier er altså din garanti for altid at opnå den bedste pris – uden undtagelse og helt automatisk. Så uanset om det drejer sig om tøj, sko eller accessoires fra Butler Loftet, kan du med Savier være sikker på altid at få dine varer til de laveste priser på markedet.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓