Skip to main content

Bonbonland rabatkoder i Juli 2024

Få automatisk tilføjet den bedste Bonbonland rabatkode med Savier

Download Savier 100% gratis her

Kopier og test rabatkoderne manuelt

Se rabatter og tilbud

Test mulig rabatkode

Download Savier 100% gratis her

– Savier er din nye shopping-buddy

Om Bonbonland


BonBon-Land er en sjov og fantasifuld forlystelsespark, hvor du kan opleve alt fra spændende rutsjebaner til hyggelige aktiviteter. Siden åbningen i 1992 har parken formået at skabe en helt unik atmosfære, hvor de har integreret elementer fra den lokale bolchefabrik - kendt for deres slikposer med sjove navne.

I BonBon-Land bliver hverdagens logik vendt på hovedet, og du kan f.eks. tage en tur i rutschebanen Henry Hundeprut, der med sit sjove navn og spændende design tilbyder fartfyldt underholdning for hele familien. Eller måske er du mere til Danmarks vildeste rutschebane Vild-Svinet, der byder på et nervepirrende frit fald og halsbrækkende loop?

Der er dog også masser af aktiviteter for dig, der ikke er så vild med rutsjebaner. Du kan f.eks. besøge Slikværkstedet eller tage ungerne med til Sørøverøen, hvor de kan lege mellem krokodillekranier. Med over 70 forskellige forlystelser er der helt sikkert noget for enhver smag i BonBon-Land.

Hele året rundt kan du opleve alt fra cirkusforestillinger og børneteater til temadage som cowboy-dage og halloween-festligheder - der er med andre ord altid noget nyt og spændende at se frem til i BonBon-Land.

Når først du har købt din billet, giver det adgang til samtlige af parkens aktiviteter - uden undtagelse. Det betyder, at du kan prøve alt fra shows til spændende forlystelser uden at skulle tænke på ekstra omkostninger. Alt i alt er BonBon-Land ikke bare endnu en forlystelsespark - det er et eventyrlandskab fyldt med leg og sjov for både børn og voksne.

Bonbonland og rabatkoder


For at gøre dit besøg endnu bedre, tilbyder BonBon-Land regelmæssigt rabatkoder og deals, som gør det muligt for dig og din familie at få en dag fyldt med sjov, uden I behøver at bekymre jer om jeres budget. Derudover modtager nyhedstilmeldere ofte eksklusive tilbud og kan være blandt de første til at høre om nye forlystelser eller sæsonåbninger. Der er også dage med specielle temaer, f.eks. halloween eller cowboy-dage, hvor entréprisen kan være nedsat, og hvor I kan opleve ekstra underholdning.

Hvis I er en stor gruppe eller familie, er der ofte mulighed for at få en gruppe-rabat – det gør helt sikkert jeres udflugt endnu mere festlig. Derudover er BonBon-Land også populær i ferieperioder som sommerferien eller efterårsferien, hvor de tit lancerer sæsonbetonede rabatter eller early-bird specials.

BonBon-Lands hjemmeside er brugervenlig og informativ, hvilket gør det nemt for jer at planlægge jeres besøg og få det meste ud af de aktuelle deals. Med fri entré til alle aktiviteter efter indgangsbilletten er betalt, får I virkelig meget for pengene – især når I benytter jer af rabatkoderne.

Få rabat på Bonbonland med Savier


Med Savier ved din side behøver du aldrig mere manuelt lede efter rabatkoder til Bonbonland. Uanset om du leder efter billetter til en sjov dag med familien eller sæsonkort fyldt med eventyr, så tager Savier sig af det hele. Shopping assistenten scanner nemlig automatisk internettet for de mest aktuelle og værdifulde rabatkoder og anvender den bedste direkte i din indkøbskurv hos Bonbonland - nemmere bliver det ikke.

Forestil dig følgende scenarie: Du har endelig fundet den dag, hvor du og din familie skal i Bonbonland, og er klar til at købe billetterne online. I stedet for at bruge tid på at søge efter en rabatkode, klikker du bare på Saviers ikon, og så klarer assistenten resten. Inden for få sekunder tester Savier alle tilgængelige koder og anvender den, der giver dig den største besparelse – så står den ikke længere!

Det betyder ikke bare mindre arbejde for dig, men også øjeblikkelige besparelser og mere tid til at glæde dig til en dag fyldt med sjove oplevelser - alt sammen uden nogen form for bøvl. Så næste gang du planlægger et eventyr i Bonbonland, så husk på Savier – din personlige shopping assistent, der sørger for de bedste priser.

Led aldrig efter en rabatkode igen!

— Savier er din nye shopping-buddy, der selv finder rabatkoder, og hjælper dig med at få den bedste pris, når du handler online.

Download Savier og få adgang til rabatkoden🔓